Zafira di Mauro
Re: Zafira di Mauro
Ahoj,ty roletky jsem měl taky v p.deli,tam to podcenili co se týče toho plastu. Dělal jsem to i s pomocí návodu z netu,práce na dopoledne,ale v pohodě s tím,že jsem si to napřed nachystal(ty táhla). Dal jsem i něco na stránky Opel club.Pokud ba jsi potřeboval něco více,tak klidně napiš.Jinak buď rád,že zadní fungují,malinko složitější,ale stejně to musíš celé rozebrat . Tak ať slouží.
- Reklama
Ahoj Pavle.
Diky za prispevek a foto. Koukam, ze je toho pod tim tapecem celkem dost, a to vidim jen jedno foto. (mas dalsi? )
Resit to zacnu az nekdy po dovoleny. Ted je tady 80% mechaniku na dovolenych, a ani s tim vlastne nijak nepospicham.
Dneska jsem objednal z ebaye brzdove kotouce a desticky Brembo, tak doufam, ze do patku dorazi, at to muzu pres vikend vymenit, a najednou vymenim i ty tycky stabilizatoru jak jsem psal na zacatku.
Diky za prispevek a foto. Koukam, ze je toho pod tim tapecem celkem dost, a to vidim jen jedno foto. (mas dalsi? )
Resit to zacnu az nekdy po dovoleny. Ted je tady 80% mechaniku na dovolenych, a ani s tim vlastne nijak nepospicham.
Dneska jsem objednal z ebaye brzdove kotouce a desticky Brembo, tak doufam, ze do patku dorazi, at to muzu pres vikend vymenit, a najednou vymenim i ty tycky stabilizatoru jak jsem psal na zacatku.
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
Ahoj!
No - tak to by mne také zajímalo - více fotek... Já to dole ještě neměl - nemám to kde dělat... Ale až se nas..u...
A taky by mne zajímalo - jak píšeš "nachystal si táhla"... Sehnal jsi nové? Kde? Lepil jsi je? Nahradil něčím?
Nechceš to trošku rozvést?
Díky!
No - tak to by mne také zajímalo - více fotek... Já to dole ještě neměl - nemám to kde dělat... Ale až se nas..u...
A taky by mne zajímalo - jak píšeš "nachystal si táhla"... Sehnal jsi nové? Kde? Lepil jsi je? Nahradil něčím?
Nechceš to trošku rozvést?
Díky!
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem"
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
OP-COM Clone
Jeden užitečnej odkaz:
http://www.forum-opel.fr/index.php?PHPS ... #msg595883
To táhlo jde vycvyknout z čepu a pokud je to prasklé v tom plastu,musí jít vytáhnout z kolejničky ven.Potom si ho můžeš "nachystat" dle návodu dopředu.
To táhlo jde vycvyknout z čepu a pokud je to prasklé v tom plastu,musí jít vytáhnout z kolejničky ven.Potom si ho můžeš "nachystat" dle návodu dopředu.
Moc dik za odkaz.
Studoval jsem ty fotky, a chapu, ze doma v garazi to asi lip udelat nejde. Nicmene bude lehci a urcite i mechanicky hodnotnejsi udelat tu "trubku" ne z plechu, ale z hlinikove pasoviny, provrtane podelne, a pak na uchyceni zase pricne dve diry, plus vyfrezovat to vybrani mezi dirama. Kdyby byl misto par fotek postnul 1-2 vykresy i s rozmery, treba i rukou delane, udelal by mnohem lip. Takhle to nejdriv musi clovek rezebrat, (cili celkove 2x) vsechno pomerit, vyrobit, a pak se do toho pustit.
Kazdopadne diky za link, alespon mam predstavu, co me ceka.
Studoval jsem ty fotky, a chapu, ze doma v garazi to asi lip udelat nejde. Nicmene bude lehci a urcite i mechanicky hodnotnejsi udelat tu "trubku" ne z plechu, ale z hlinikove pasoviny, provrtane podelne, a pak na uchyceni zase pricne dve diry, plus vyfrezovat to vybrani mezi dirama. Kdyby byl misto par fotek postnul 1-2 vykresy i s rozmery, treba i rukou delane, udelal by mnohem lip. Takhle to nejdriv musi clovek rezebrat, (cili celkove 2x) vsechno pomerit, vyrobit, a pak se do toho pustit.
Kazdopadne diky za link, alespon mam predstavu, co me ceka.
Tak to byla rychlost!
Vcera v pul jedny jsem potvrdil nakup, a pred chvili dorazili. 700 km z Caserty.
Vcera v pul jedny jsem potvrdil nakup, a pred chvili dorazili. 700 km z Caserty.
WOW! Super! Taky dík!Palo58 píše:Jeden užitečnej odkaz:
Použiju...
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem"
OP-COM Clone
OP-COM Clone
No,zdar. Mě je to samozřejmě jedno,jak si to kdo udělá,jenom bych upozornil,že hliník je dost měkej,mohl by se dříve "vydřít" a potom,až se to namontuje,tak to není stejně vůbec vidět!!!
To byl jenom okamzitej napad, protoze kdyz vidim tu praci kterou si s tim chlapek dal, tak vysledek mi prijde malinko humpolacky. Chapu ale, ze ne kazdy ma to stesti, ze muze jit do firmy kde dela, kdykoli potrebuje a udelat co potrebuje, jako v mem pripade. Kazdopadne neni problem to udelat treba z inoxu, a netreba to ani lakovat.Palo58 píše:No,zdar. Mě je to samozřejmě jedno,jak si to kdo udělá,jenom bych upozornil,že hliník je dost měkej,mohl by se dříve "vydřít" a potom,až se to namontuje,tak to není stejně vůbec vidět!!!
Predni brzdy a tycky stabilizatoru noveee. Zatim ujeto asi 100 km, a konecne zacinaji poradne brzdit.