Hlučnost klimatizace
Re: Hlučnost klimatizace
-> Niraj
Mne robilo presne to iste, tak isto staré auto. Včera som bol na prehliadke po 1. roku, opravili to vrámci záruky. Očividne to pre nich nie je nič nové. Bohužiaľ neviem čo s tým zrobili... či menili klimakompresor alebo len niečo dotiahli... Každopádne zatiaľ OK.
Mne robilo presne to iste, tak isto staré auto. Včera som bol na prehliadke po 1. roku, opravili to vrámci záruky. Očividne to pre nich nie je nič nové. Bohužiaľ neviem čo s tým zrobili... či menili klimakompresor alebo len niečo dotiahli... Každopádne zatiaľ OK.
Opel Zafira B 1.8 88kW - 2014 (A18XEL)
+ Opel Astra G 1.6 16V - 1998 (X16XEL) +
+ Opel Meriva 1.7 DTi - 2005 +
+ Škoda 105L +
+ Škoda 105L +
- Reklama
Dělá mi to taky jen když jede klima naplno, tj. když jsou venku fakt vedra. Jinak ne.
--> mathejos
Tak se jim o tom zmíním, uvidíme. Takže ta oprava byla v rámci prohlíkdy, takže během těch 2-3 hodin, co mi řekli, že to prohlídka bude trvat? Nerad bych tam nechával auto více dní.
Díky.
--> mathejos
Tak se jim o tom zmíním, uvidíme. Takže ta oprava byla v rámci prohlíkdy, takže během těch 2-3 hodin, co mi řekli, že to prohlídka bude trvat? Nerad bych tam nechával auto více dní.
Díky.
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
A uz to teda po tej prehliadke nerobi? Nejako si to konkretne skusal? Lebo tento tyzden uz nie su take extremne teploty.mathejos píše:Mne robilo presne to iste, tak isto staré auto. Včera som bol na prehliadke po 1. roku, opravili to vrámci záruky. Očividne to pre nich nie je nič nové. Bohužiaľ neviem čo s tým zrobili... či menili klimakompresor alebo len niečo dotiahli... Každopádne zatiaľ OK.
No ja som auto ráno odniesol do servisu a o 11tej mi volali, že auto je hotové.
Skúšal som to ráno, keď som išiel do servisu - robilo to, poobede pri ceste zo servisu to už nerobilo...
Skúšal som to ráno, keď som išiel do servisu - robilo to, poobede pri ceste zo servisu to už nerobilo...
Opel Zafira B 1.8 88kW - 2014 (A18XEL)
+ Škoda 105L +
+ Škoda 105L +
Vdaka za info, zajtra idem na prehliadku po 2 rokoch, tak spomeniem, dufam, ze nic nepokazia. S najvacsou pravdepodobnostou tam len nieco nastavili/premazali/dotiahli, lebo podla mojich skusenosti origo servis nedrzi takmer ziadne nahradne diely a vsetko sa musi objednavat z centralneho skladu.
Tak dej pak vědět, jestli se to zlepšilo, případně zkus zjistit, co ot je a co tam s tím vyvádějí.
Já jedu teď na dovču do Itošky, tam dostane klíma pořádně zabrat, tak to budu sledovat. A hned po dovolený mě čeká serviska po 1. roce, tak se jim tam o tom taky zmíním.
Takže díky za další infa.
Já jedu teď na dovču do Itošky, tam dostane klíma pořádně zabrat, tak to budu sledovat. A hned po dovolený mě čeká serviska po 1. roce, tak se jim tam o tom taky zmíním.
Takže díky za další infa.
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
- filipek013
Toto bude zaujimat viacerych clenov, tierz mam rovnake symptomy a rad by som to odstranil...
takze zistite co sa da pls
takze zistite co sa da pls
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
čus,
tak když se to tu tak rozjelo, tak se k tomu taky vyjádřím..
samozřejmě, že jsem stím byl taky v servisu, ale jak to bývá zvykem tak při návštěvě se to neprojevilo takže jsme na nic nenarazili. Každopádně jsem si tedy řekl, že doplním hladinku v kompresoru a třeba se to zlepší. a nyní ten zvuk slyším pouze když je venku přes 35°C a hlavní věc, co mi asi udělal největší radost, je ta, že už necitím pokles výkonu motoru. Takže já už to neřeším. Co jezdím se služebákama většina je to škoda 3. generace nebo transportér 2. , 3. generace a musím říct, že oni mají dobře odizolovaný interier a nejde slyšet vůbec nic. každopádně u těch aut je venku klimatizace hlučńější jak u oplíka.
tak když se to tu tak rozjelo, tak se k tomu taky vyjádřím..
samozřejmě, že jsem stím byl taky v servisu, ale jak to bývá zvykem tak při návštěvě se to neprojevilo takže jsme na nic nenarazili. Každopádně jsem si tedy řekl, že doplním hladinku v kompresoru a třeba se to zlepší. a nyní ten zvuk slyším pouze když je venku přes 35°C a hlavní věc, co mi asi udělal největší radost, je ta, že už necitím pokles výkonu motoru. Takže já už to neřeším. Co jezdím se služebákama většina je to škoda 3. generace nebo transportér 2. , 3. generace a musím říct, že oni mají dobře odizolovaný interier a nejde slyšet vůbec nic. každopádně u těch aut je venku klimatizace hlučńější jak u oplíka.
Co to znamena
Akoze chladivo doplnit?
?zralok píše:doplním hladinku v kompresoru
Akoze chladivo doplnit?
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015