problem s dobijanim baterie...
Re: problem s dobijanim baterie...
aj keď mám quickheat či ako sa to volá?
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Moja ex
- Reklama
- vojtavojta
náhodou označenie toho alternátora by si nevedel? inak velká vďaka
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Moja ex
Moja ex
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na altíku bude štítek, tam je vše popsáno.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ahoj vsem. Mam dotaz - kolik ma dobijet baterka pri volnobehu se zaplou klimou, svetlama, vyhrivanim skel?? Kdyz to takhle vytizim mam tak se baterka drzi cca na 12,5 V a kdyz zvysim otacky stoupne to na cca 13,4V. Hned jak otacky zase necham na volnobeh vrati se mi tech cca 12,5. Je to OK?
Zafira B 1,8 16v 103kW
Meral som ti multimetrom si len na zaklade udajov v secret menu?
Astra H, Z19DT
- vojtavojta
Ja po nastartovani dle MKJ mam 14,48V,po zapnuti toho co Ty a jeste vyhrevu sedadel,tak pri vyssich otackach drzi to kolem 14,10V a na volnobehu 13,80V takze mas to trochu slabe.tesyno píše:Ahoj vsem. Mam dotaz - kolik ma dobijet baterka pri volnobehu se zaplou klimou, svetlama, vyhrivanim skel?? Kdyz to takhle vytizim mam tak se baterka drzi cca na 12,5 V a kdyz zvysim otacky stoupne to na cca 13,4V. Hned jak otacky zase necham na volnobeh vrati se mi tech cca 12,5. Je to OK?
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Myslel jsem si to. Diky moc za info. Jinak meril jsem to multimetrem primo na polech baterky. A i pres opcom. Kde to ukazuje cca o 0.3V min jeste. Takze v tydnu hura nekam na kontrolu altiku
Zafira B 1,8 16v 103kW
Ahojte, po precitani tejto temy mam otazku.
Nahodou som si vsimol v MKJ od Pepasa ze mam pri dobijani vykricnik a napatie pri zapnutej klime cca 12,8V. Pri vypnutej stupne napatie na cca 13,1V a vtedy mi uz zacina signalizoat aj dobijanie.
Ziadne problemy s autom nemam, startuje v pohode a ani kontrolka dobijania na pristrojovke nesvieti.
Len ma znepokojuje to nizke napatie na MKJ. A kedze planujeme ist k moru autom,tak by som nerad ostal stat na ceste s pokazenym alternatorom.
Je to napatie OK, alebo mam vyhladat servis?
dakujem
Jedna sa o ZAFIRU r.v. 2011, model 2012. motor A17DTR, mam tam Quickheat, VIN: W0L0AHM75C2014104
najazdenych 100.000km
Nahodou som si vsimol v MKJ od Pepasa ze mam pri dobijani vykricnik a napatie pri zapnutej klime cca 12,8V. Pri vypnutej stupne napatie na cca 13,1V a vtedy mi uz zacina signalizoat aj dobijanie.
Ziadne problemy s autom nemam, startuje v pohode a ani kontrolka dobijania na pristrojovke nesvieti.
Len ma znepokojuje to nizke napatie na MKJ. A kedze planujeme ist k moru autom,tak by som nerad ostal stat na ceste s pokazenym alternatorom.
Je to napatie OK, alebo mam vyhladat servis?
dakujem
Jedna sa o ZAFIRU r.v. 2011, model 2012. motor A17DTR, mam tam Quickheat, VIN: W0L0AHM75C2014104
najazdenych 100.000km
Taky nemáš nejmladší akumulátor. Jestli máš dolívací špunty (mohou být pod samolepkou) zkontroluj hladinu elektrolytu.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE