Astra K
Astra K
Co hovorite na tu novu Astru? Ja mam z toho trocha zmiesane pocity co sa tyka dizajnu aj kvality spracovania. Aj ked produkcne auta budu asi o nieco lepsie ako tie predvadzacie
Paci sa mi, ze konecne niekomu doslo, ze netreba auto v kazdej generacii robit vacsie a tazsie.
Zaujimavu recenziu som nasiel (aj ked je to v nejakej smiesnej anglictine )
[youtube]https://youtu.be/rmqHUcmc7lw[/youtube]
Paci sa mi, ze konecne niekomu doslo, ze netreba auto v kazdej generacii robit vacsie a tazsie.
Zaujimavu recenziu som nasiel (aj ked je to v nejakej smiesnej anglictine )
[youtube]https://youtu.be/rmqHUcmc7lw[/youtube]
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
OP-COM 2014
- Reklama
Re: Astra K
po géčku nejhezčí astra...možná na zadní sloupek si budu muset zvykat ale jinak pěkný, konečně to neni takovej špekatej vyžranej mastodont, ale pěknej zástupce kompaktní třídy. Neviděl sem na živo takže o dílenským zpracování nemůžu mluvit, ale myslím že určitě nebude horší než u jéčka...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
astra K nevypada zle ale myslim ze to ani moc neprekvapilo...zatim jsem teda videl jen na fotkach..kombik ale o dost hezci ten se hodne povedl..kazdopadne nejhezci opel co se kdy vyrabel je podle me opel astra h gtc,a to nerikam jen proto ze ho mam..
Opel Astra OPC
On uz byl predstavenej kombik? To co koluje na netu jsou jen skicy a navrhy... dle info od prodejce Opel ma byt Sports Tourer predstaven az za rok (polovina 2016).
Jinak z toho mam rozporuplny pocity. Design nadhera, ale kazi to par detailu. Kufr je dost o nicem, nema to ani oka pro sit, snad bude v prodejni verzi aspon druhy dno. To samy cernej lakovanej plast pred spolujezdcem, to bude magnet na smouhy, nastesti ze to maji jen nejaky edice. Nechapu proc stahli z nabidky adaptivni tlumice, kdyz je mela uz Astra H (tusim ze byla prvni v nizsi stredni tride) a nyni je nabizi vetsina konkurence. Vetrany AGR sedacky vypadaji supr, ale cena bude silena, Matrix-LED je pro me asi nejvetsi lakadlo, v nemecku za 1150-1350Eur priplatek. 47 litrova nadrz? Proc -5l proti H-cku? Tak aspon ze je tam ten vyhrivany volant a cerny interier (strop)
Jsem zvedavy na uplne nove motory 1.4 Turbo, papirove hodnoty vypadaji slibne (245Nm), uvidime co spotreba.
Ted uz jen zbyva jak Opel novou Astru naceni pro CR, podle me ma potencial, ale proti Mazde 3, Leonu a Focusu (muj vyber) to bude mit hodne tezky, obzvlast pokud nasadi nejakou nesmyslnou cenovku.
Jinak z toho mam rozporuplny pocity. Design nadhera, ale kazi to par detailu. Kufr je dost o nicem, nema to ani oka pro sit, snad bude v prodejni verzi aspon druhy dno. To samy cernej lakovanej plast pred spolujezdcem, to bude magnet na smouhy, nastesti ze to maji jen nejaky edice. Nechapu proc stahli z nabidky adaptivni tlumice, kdyz je mela uz Astra H (tusim ze byla prvni v nizsi stredni tride) a nyni je nabizi vetsina konkurence. Vetrany AGR sedacky vypadaji supr, ale cena bude silena, Matrix-LED je pro me asi nejvetsi lakadlo, v nemecku za 1150-1350Eur priplatek. 47 litrova nadrz? Proc -5l proti H-cku? Tak aspon ze je tam ten vyhrivany volant a cerny interier (strop)
Jsem zvedavy na uplne nove motory 1.4 Turbo, papirove hodnoty vypadaji slibne (245Nm), uvidime co spotreba.
Ted uz jen zbyva jak Opel novou Astru naceni pro CR, podle me ma potencial, ale proti Mazde 3, Leonu a Focusu (muj vyber) to bude mit hodne tezky, obzvlast pokud nasadi nejakou nesmyslnou cenovku.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
kombi jsem videl zatim taky jen na fotce,ale to vypadalo luxusne..tak ono i jecko 5DV nevypada moc hezky zato kombik uz je krasnej dle meho..
Opel Astra OPC
Kombik vyzera lepsie u J-cka hlavne preto, ze to auto je moc vysoke. Tym, ze je dlhsie tak to vyzera vyvazenejsie.
Ten rozdvojeny A-ckovy stlpik neznasam nevyzera to dobre a hovno cez to vidno
Ten rozdvojeny A-ckovy stlpik neznasam nevyzera to dobre a hovno cez to vidno
OP-COM 2014
OP-COM 2014
Na kolko to bude odpovedat realite neviem, ale paci sa mi to
OP-COM 2014
OP-COM 2014
Jo kombik je v poradku, takze dalsi auto je jasny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hmmm tesim se az se to ukaze nekde na salonu. A opet budu mit starej model...
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)