Astra IV generace
Re: Astra IV generace
No, že je odfláknutý v Insignii nemohu souhlasit, jezdil sem se dvěma na ne zrovna rovné cestě a nevrzala ani jedna. Jde o to, jak se k těm vrzajícím postavil servis u nás. Na západ od nás to většinou vyřešili v servisu, tak snad i zde.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V
- Reklama
Tie tvoje mohli byť vyrobené tak v utorok až štvrtok tie gomes-ove v pondelok alebo piatokRRAAFF píše:No, že je odfláknutý v Insignii nemohu souhlasit, jezdil sem se dvěma na ne zrovna rovné cestě a nevrzala ani jedna. Jde o to, jak se k těm vrzajícím postavil servis u nás. Na západ od nás to většinou vyřešili v servisu, tak snad i zde.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ve čtvrtek jdu na předváděcí jízdu s novou Astrou, tak poreferuju, jestli vrže, nebo ne
Kesi: To jedině .
Každopádně jsem už se těším až se v Astře J svezu. Snad bude taky vyrobená ve správný den
Každopádně jsem už se těším až se v Astře J svezu. Snad bude taky vyrobená ve správný den
Opel Vectra B sedan 1,8 16V
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Taktiez nemozem suhlasit s tym ze v Insignii vsetko vrzga ... par krat som v nej siel ale vsetko bolo tiche, precizne, prepracovane ... ale to sa uz od toho auta aj ocakava ... bol to moj sen ... a aj nadalej ostava ...
A asi ma ukamenujete ale tieto nove Astry sa mi vobec nepacia ... Exterier vobec nie a interier zase preto, lebo to je ochudobnena kopia Insignii - mohli tam dat trochu inovacie ... asi na ten rok designery zaspali ...
Prajem pekny den.
M.
Taktiez nemozem suhlasit s tym ze v Insignii vsetko vrzga ... par krat som v nej siel ale vsetko bolo tiche, precizne, prepracovane ... ale to sa uz od toho auta aj ocakava ... bol to moj sen ... a aj nadalej ostava ...
A asi ma ukamenujete ale tieto nove Astry sa mi vobec nepacia ... Exterier vobec nie a interier zase preto, lebo to je ochudobnena kopia Insignii - mohli tam dat trochu inovacie ... asi na ten rok designery zaspali ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Vrže? Už jí máme doma 4 měsíce a nevrže nikde nic, už má najeto asi 15-20 tisíc, ted nevim, ale všechno je dokonale udělaný, vrzání sem teda neslyšela ani jednou! Cos to měl za model?gomes píše:Ja len dufam, ze ten interier nebude tak odflaknuto zmontovany ako v Insigniach. Tam vrzga uz po prvom tyzdni jazdenia.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Viděl to v televizi v jednom testu u jednoho konkrétního kusu
Nie nie... kamarat dostal insigniu ako sluzobak, ale este predtym som si ju vyskusal u lokalneho dealera v ziline. Nechcem nijak hanit, bozechran, k znacke OPEL a jej poslednym modelom mam vyslovene kladny vztah, akurat, ze som si pocas tych jazd vsimal veci, ktore mi vadia na mojom GTC. A to su prave tie pazvuky z pristojovej dosky( u mna uz vyriesene), z schranky pred spolujazcom(vyriesene), a zpod tapacirungu dveri spolujazdca (vyhram sa cez vikend).
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
No , som sa v piatok narodil, tak si ine ani nezasluzim.Kesi píše:Tie tvoje mohli byť vyrobené tak v utorok až štvrtok tie gomes-ove v pondelok alebo piatokRRAAFF píše:No, že je odfláknutý v Insignii nemohu souhlasit, jezdil sem se dvěma na ne zrovna rovné cestě a nevrzala ani jedna. Jde o to, jak se k těm vrzajícím postavil servis u nás. Na západ od nás to většinou vyřešili v servisu, tak snad i zde.
Astra GTC 1,4 16V Enjoy