UHP + navigace na Androidu
UHP + navigace na Androidu
Prosim o radu s nasledujicim problemem. Mam v Astre UHP a telefon s Androidem. Kontakty se mi bez problemu synchronizuji, vidim jmeno volajiciho, muzu si nechat i precist doslou SMS. Jedine, co mi nechodi, je hlasovy vystup z navigace na telefonu (androidi aplikace). Neslysim zvuk ani z reproduktoru, ani z telefonu... Je toto nejak resitelne?
Diky
Diky
- Reklama
- vojtavojta
Re: UHP + navigace na Androidu
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
No, tam jsem to prochazel nejdriv, ale vsichni tam resi jen zobrazovani kontaktu...
Precist SMS? To slysim poprve, ale rozhodne me to zajima
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
on ma asi to nove radio co tam montovali, alebo co. Inac si neviem predstavit ako cita sms a navi z telefonu.
To je skor feature telefonu podla mna, ktory to precita a cez BT to pocujes v reprakoch.
Tak isto hlas navigacie s tym bude suvisiet, cekni nastavenia telefonu, pripadne tej appky
Tak isto hlas navigacie s tym bude suvisiet, cekni nastavenia telefonu, pripadne tej appky
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
mně to přehrává jen hovor, ostatní zvuky z telefonu.
-
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že není... zvuk z telefonu bude přenášen přes Buetooth profil A2DP (Advanced Audio Distribution Protocol), který ale UHP nepodporuje. UHP používá profily HFP (Hands-free Profile) a PBAP (Phone Book Access Profile) - víc nepotřebuje.jirkado píše:Jedine, co mi nechodi, je hlasovy vystup z navigace na telefonu (androidi aplikace). Neslysim zvuk ani z reproduktoru, ani z telefonu... Je toto nejak resitelne?
Díky PepaSovi za vysvetleni.
Dnes jsem na Bluetooth vypnul pouziti zvuku pro media a nyni slysim navi alespon z telefonu. Jestli to ovlivni i neco jineho, netusim.
Pro ty, co se zajimali o SMS - nejsem zadny SMSkar a prisel jsem na to uplne nahodou. Netusim, zda to souvisi s UHP, telefonem nebo dokonce operatorem. Nicmene pokud mi prijde SMS (v dobe, kdy je telefon sparovany), objevi se mi o tom na displeji informace. Mam tam nabidku Zobrazit a Prehrat (nevim, jestli se to tak jmenuje uplne presne). Zobrazit jde pouzit, jen kdyz se auto nepohybuje. Proto jsem tuhle vybral Prehrat a jakasi pani mi SMS normalne do repraku precetla. Pri sve frekvenci 2 SMS za tyden to moc nepouziju, ale nekomu se to treba bude hodit. Jo, a SMS jde taky napsat primo pres UHP, ale je to trochu (spis trochu vic) masochisticky zpusob...
Dnes jsem na Bluetooth vypnul pouziti zvuku pro media a nyni slysim navi alespon z telefonu. Jestli to ovlivni i neco jineho, netusim.
Pro ty, co se zajimali o SMS - nejsem zadny SMSkar a prisel jsem na to uplne nahodou. Netusim, zda to souvisi s UHP, telefonem nebo dokonce operatorem. Nicmene pokud mi prijde SMS (v dobe, kdy je telefon sparovany), objevi se mi o tom na displeji informace. Mam tam nabidku Zobrazit a Prehrat (nevim, jestli se to tak jmenuje uplne presne). Zobrazit jde pouzit, jen kdyz se auto nepohybuje. Proto jsem tuhle vybral Prehrat a jakasi pani mi SMS normalne do repraku precetla. Pri sve frekvenci 2 SMS za tyden to moc nepouziju, ale nekomu se to treba bude hodit. Jo, a SMS jde taky napsat primo pres UHP, ale je to trochu (spis trochu vic) masochisticky zpusob...
A co to mas za radio, resp kde sa ti to oznamenie zobrazuje?