Ano propojené to bylo od výrobce . Kterou záložku bych si měl dodělat? Rád to budu mít kompletní. Nevěřil jsem jak je display velký. Včera jsem si hrál s navigací a není to špatný. Zadal jsem 5 cest, které jezdím pravidelně. Pouze u jedné mě to zvolilo horší cestu.
Zalozka se vytvori jak si neco koupis od PepaS anebo telefon s bluetooth.
Ja jsem to nemel propojene a kabelaz uz mam pul roku natahlou a ne a ne se k tomu dostat a porad nadavam jak je ta navi nepresna
Tak je ta navigace normální. Proč mě taha zahrádkářskou kolonii po cestě pro tanky. Mam zvolenou nejrychlejší mužnou cestu a dynamický režim. Zkusím vypálit 2015 podklady a třeba mě to pošle jinudy.
Dnes na otočku Brno - Olomouc. Navigace zvolila super cestu na dálnici ukázala skoro všechny omezení. V Olomouci krasně navigovala po sídlišti. Je to prostě jen stroj a někdy se mu cesta nepodaří vypočítat. Včera jsem si aspoň zkusil díky chybě navigace, že Zafira je i off road. Stoupání přes 15 % na lesní cestě za mokra zvládla na jedničku.
Pracovní sobota. Výměna oleje po 10 000 km. Výplach STP engine flush. Výměna výpustního šroubu. Tekla z toho krásná kaše. Nové stěrače BOSCH. Jedna chybka se, ale vloudila. Stoupl jsem si ke garáži opačně než stávám. Auto hodil na trojnožky a nevšiml si, že je tam hrbol. Jedna trojnožka se trochu nahnul a promačkal mě trochu podvozek. Co už, zatřel jsem to antikorozní barvou a zastříkal barvou, tak snad to nezačne hnít.