Opel Astra H / Zafira B zraz 2015
- destroyer_svk
Re: Opel Astra H / Zafira B zraz 2015
Dohodneme sa vecer,mam pozistovane info do okolia (Sv.Anton,stolna Bartolomej,atd) a podla toho sa zariadime.Aspon ja mam taku myslienku.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Reklama
kedze ma byt ukazkove pocasie tak sa program dohodne na mieste. Aj stolna aj Sv. Anton(uz som bol) je super. Ja vystartujem okolo 13.30 teda ak sa nic dalsie s autom nestane.
- destroyer_svk
Tak zraz mame za nami,sice ucast trocha skromnejsia ale myslim si ze sme vytvorili taku rodinnu atmosferu.
Pocasie nam velmi prialo takze sme si spravili vylet na kastiel vo Sv.Antone,spolocny obed v prijemnej restauracii,prechadzka v okoli Pocuvadla,niektori vyskusali aj jazero
Oba vecery taktiez opekacka a v sobotu aj tombola kde kazdy nieco vyhral.
Chcem sa este raz podakovat vsetkym ktori prisli a verim ze ste prezili prijemny vikend.
Pocasie nam velmi prialo takze sme si spravili vylet na kastiel vo Sv.Antone,spolocny obed v prijemnej restauracii,prechadzka v okoli Pocuvadla,niektori vyskusali aj jazero
Oba vecery taktiez opekacka a v sobotu aj tombola kde kazdy nieco vyhral.
Chcem sa este raz podakovat vsetkym ktori prisli a verim ze ste prezili prijemny vikend.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Ja dakujem za organizaciu a super pohodu. Nikde sme sa neponahlali a program sa robil podla nalady. Takze presne tak ako sme chceli. Opekacka super a to nehovorim o tom grile co ste s Ivom pripravili. Uz sa tesim na dalsi rocnik. Foto z mojej cesty dodam co najskor nech je vidiet ako sa z dobreho zrazu chodi
My sme sice mohli len v sobotu, takze sme sa nezucastnili ani jednej opekacky, aj tak to bol ale prijemne straveny den v okruhu fajn ludi. Dakujem Milanovi za organizaciu a vsetkym zucastnenym, ze si nasli cas stretnut sa osobne.
Naposledy upravil(a) mironto dne 12 čer 2017, 15:25, celkem upraveno 1 x.
sraz byl krásnej, díky Milanovi za celkovou organizaci a za pomoc při večerním navigování do místa srazu
počasí vyšlo úplně super, bylo teplo a příjemně jako v Chorvatsku, jen chyběl ten mořskej vlhčí vzduch
i když nás nepřijelo hodně, přesto jsme se hezky pobavili a probrali všechno možné, nejen téma Opel Astra-Zafira
rád jsem vás viděl a budu se těšit zase někdy příště a zase jsem vyhrál v tombole
foto ze srazu ( nějak předělali rajce.net album-asi omezili počet foto, album hlásí X fotek, ale vidím jich jen pár... no to jsem sám zvědavej...)
p.s. Midži jak jsi dojel domů ? byla to nezáviděníhodná situace....
odkaz : http://tlumex.rajce.idnes.cz/Opel_Astra ... _7.6.2015/
počasí vyšlo úplně super, bylo teplo a příjemně jako v Chorvatsku, jen chyběl ten mořskej vlhčí vzduch
i když nás nepřijelo hodně, přesto jsme se hezky pobavili a probrali všechno možné, nejen téma Opel Astra-Zafira
rád jsem vás viděl a budu se těšit zase někdy příště a zase jsem vyhrál v tombole
foto ze srazu ( nějak předělali rajce.net album-asi omezili počet foto, album hlásí X fotek, ale vidím jich jen pár... no to jsem sám zvědavej...)
p.s. Midži jak jsi dojel domů ? byla to nezáviděníhodná situace....
odkaz : http://tlumex.rajce.idnes.cz/Opel_Astra ... _7.6.2015/
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Foto ako som isiel nakoniec nedodam, dost zle ju urobil telefon. Odviezli ma na odtahovke az do servisu v BA, lebo servisny zasah na mieste nepomohol. Dnes by uz na to mali robit, ak nie tak zajtra urcite. Teda ak pridu na to co tomu je.
A co sa vlastne stalo? Nieco s tym kompresorom?
Neviem. Po pumpu na Tekovskych to slo krasne. Ked sme si dali kavu tak som uz nenastartoval. Nevladalo to roztocit motor, ako ked mas slabu bateriu no ta je dobra. Ani napojenie na startovacie kable nepomohlo.
Už bydlime v Bojnici, par metru od zámku, dnešní dopoledne jsme strávili ve vodě v Pocuvadle, super, mám spálena zada. Noc sami v hotelu, skoro jako Osviceni, jen redrum chyběl
K akci: moc děkujeme, děkujeme, děkujeme. Speciálně Destroyerovi, za všechno.
Bylo to perfektní, poznali jsme příjemné lidi, krom účasti ve všem sraz překonal naše očekávání.
Pro příště zavedeme, ze tombola se nelosuje podruhé a každý si odváží, co vyhrál
Další, včetně foto, za cca 10 dni, pokračujeme v dovolené
Těšíme se na další shledanou
Honza & Pavla
//edit: jméno hororu
K akci: moc děkujeme, děkujeme, děkujeme. Speciálně Destroyerovi, za všechno.
Bylo to perfektní, poznali jsme příjemné lidi, krom účasti ve všem sraz překonal naše očekávání.
Pro příště zavedeme, ze tombola se nelosuje podruhé a každý si odváží, co vyhrál
Další, včetně foto, za cca 10 dni, pokračujeme v dovolené
Těšíme se na další shledanou
Honza & Pavla
//edit: jméno hororu
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan