Opel Astra H / Zafira B zraz 2015
Re: Opel Astra H / Zafira B zraz 2015
Ak pojdes od Brna a na Bratislavu ti to bude vychadzat na cas medzi druhou-tretou a piatou-siestou, tak mozno by bolo lepsie zist v Malackach z dialnice a cez Pezinsku babu do Pezinka a odtial spat na dialnicu pri Senci. Potom by uz mala byt dialnica prejazdna az do Bzenice, kde odbocis na Vyhne.
- Reklama
- destroyer_svk
Tak ako pise Midzi a mironto...treba ratat este s tym,ze bude piatok a to poobede z BA pojdu vsetci smer vychod.Takze treba ratat s nejakym zdrzanim.A u nas na D1 a R1 (smer Nitra a BB) sa menia (funkcne) stredove zvodidla,takze urcite useky su obmedzenia na 80 a 100 km/h.
V nedelu som dohodnuty s majitelkou ze sa tam pridem este raz pozriet,doplnim aktualne foto a informacie.
Ak by ste mali nejake otazky co by Vas este zaujimalo,tak mi dajte vediet (napr.aky obed,veceru by mali pripravit).
V nedelu som dohodnuty s majitelkou ze sa tam pridem este raz pozriet,doplnim aktualne foto a informacie.
Ak by ste mali nejake otazky co by Vas este zaujimalo,tak mi dajte vediet (napr.aky obed,veceru by mali pripravit).
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Miroto tak to by som nebral ako najlepsie riesenie, lebo ten cas co stravi na Babe a v Pezinku tak to radsej cez zapchu v BA. Tam sa zdrzi man 20min ak teda nepojde po 16:00. Medzi 14 - 15 je to este v pohode.
Takže je tady otázka, jestli Pezinok áno, či nie
pokud nebude Bratislava vyloženej průšvih, asi bych preferoval dálnici, třeba Prahu bych jednoznačně objel. Je přes Pezinok hezká cesta, nebo je to pakárna na entou?
pokud nebude Bratislava vyloženej průšvih, asi bych preferoval dálnici, třeba Prahu bych jednoznačně objel. Je přes Pezinok hezká cesta, nebo je to pakárna na entou?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Problem je ten, ze Bratislava este nema obchvat, ale dialnica ide stredom mesta, takze je to vacsinou v piatok poobede od Einsteinovej po Zlate piesky upchate a je tak 30-40% sanca, ze tam bude nejaka buracka.
Cez Pezinsku babu - je to cesta cez kopec, cize serpentiny. Cesta je to ale siroka, bez vytlkov s dobrym asfaltom a prijemne sa tade ide. Vdaka tomu je to aj vyhladavane miesto na rozne vikendove motorkarske a autoklubove zrazy.
Podla toho, ako jazdis, to vychadza casovo cca. rovnako pri premavke bez zapch, takze si myslim, ze pri 20-30 minutovom plazeni z BA to bude cez babu kratsie. Ale ja by som sa najskor pozrel na live data z google traffic ako by som v piatok prechadzal hranicu z CR a podla toho volil.
https://www.google.sk/maps/dir/48.43145 ... m2!4m1!3e0
Cez Pezinsku babu - je to cesta cez kopec, cize serpentiny. Cesta je to ale siroka, bez vytlkov s dobrym asfaltom a prijemne sa tade ide. Vdaka tomu je to aj vyhladavane miesto na rozne vikendove motorkarske a autoklubove zrazy.
Podla toho, ako jazdis, to vychadza casovo cca. rovnako pri premavke bez zapch, takze si myslim, ze pri 20-30 minutovom plazeni z BA to bude cez babu kratsie. Ale ja by som sa najskor pozrel na live data z google traffic ako by som v piatok prechadzal hranicu z CR a podla toho volil.
https://www.google.sk/maps/dir/48.43145 ... m2!4m1!3e0
Jezdí se tam závody do vrchu,takže povrch slušný,jen je to samá zatáčka.Pro představu něco jako ECCE HOMO.Jel jsem to již několikrát a moc se mi to tam zamlouvá,já osobnně jsem pro Babu.
ASTRA H GTC Z 20 LER
zatím se mírně přikláním k Pezinku, zpestření cesty a třeba miniprocházka, protáhnutí se, určitě tam někde bude nějaká keška. Snad se v těch serpentinách malej nepobleje. Ještě pořád u vás jdou policajti po telefonech za čelním sklem?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
to by potom museli pokutovat kazdeho druheho
- destroyer_svk
Bol som v nedelu pozriet na Pocuvadle,pripajam zopar fotiek interieru chaty.Tie zodpovedaju fotkam co maju aj na stranke.
Dolu je vacsia spolocenska miestnost s krbom a kuchynka,nieco ako v Redkovci.
Izby su na poschodi a vkusne zariadene,kazda s vlastnym socialnym zariadenim (sprcha,WC).
Vo vedlajsej budove je jedalen a vedla hlavnej chaty take male ohnisko na opekacku.Jazero je od chaty asi 200 m a pri jazere je taka terasa-restauracia kde kazdu sobotu pecu prasiatko (selátko).
Ak by bol zaujem,vedia aj rezervovat alebo spravit aj pre mensiu skupinu ludi.
Vecer tam bude vystupenie miestnej country kapely.
Celkovo je to podobne nieco ako v Redkovci,aj ked okolie chaty,by mohlo byt o nieco atraktivnejsie (bol som tam v januari,ked bol sneh).
Dolu je vacsia spolocenska miestnost s krbom a kuchynka,nieco ako v Redkovci.
Izby su na poschodi a vkusne zariadene,kazda s vlastnym socialnym zariadenim (sprcha,WC).
Vo vedlajsej budove je jedalen a vedla hlavnej chaty take male ohnisko na opekacku.Jazero je od chaty asi 200 m a pri jazere je taka terasa-restauracia kde kazdu sobotu pecu prasiatko (selátko).
Ak by bol zaujem,vedia aj rezervovat alebo spravit aj pre mensiu skupinu ludi.
Vecer tam bude vystupenie miestnej country kapely.
Celkovo je to podobne nieco ako v Redkovci,aj ked okolie chaty,by mohlo byt o nieco atraktivnejsie (bol som tam v januari,ked bol sneh).
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
- destroyer_svk
Dalsie foto - spolocenska miestnost,jazero a Banska Stiavnica.
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX