Tereza píše:No, taky jsem nedávno přišla k autu a koukám, že se mi na pravý straně vine novej pěknej dlouhej šrám. Někdo asi otvíral dveře. Ještěže je to na straně spolujezdce, kam tam často nechodim, tak to nemám denně na očích.
Já parkuju přes den na parovištích P+R, kde jsou místa hodně úzký, aby se tam vešlo hodně aut. Snažim se parkovat u sloupu, protože tak minimalizuju rizika nárazu z jedný strany....Anebo vedle bráchy, když tam občas potkám jeho auto . A kdekoliv parkuju na sebevětšim místě, okamžitě sklápim zrcátka, bez toho neodcházim.
Jinak ale nesnášim ty blbce, co parkujou přes dvě místa, buďto se nenaučil parkovat nebo je to vymašťěnej majitel bavoráku a ten je prostě king a jedno místo je pod jeho úroveň...pryč od něj!
No ja tak parkuju taky a nemyslim si, ze by jsem neumel parkovat, nebo byl vymastenej majitel BMW
Autu venuji kazdou nedeli minimalne 4 hodiny udrzby a nebudu cekat na to, az mi nejakej trouba co neumi parkovat a otvira dvere bez ohledu na to, ze vedle stoji jine auto (moje)!!
PS: Jinak nic vezlem, ja tak budu parkovat dal, pac jsem od te doby bez skrabancu