Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dark
Kdo vyhrál ?
Kdo vyhrál ?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
RE Dark:Dneska závodil s kamarádovo VW Golf II 1.8GTI - 116 kW
Nepíšeš ako to dopadlo???
Nepíšeš ako to dopadlo???
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak já jsem dneska koukala kolik by stálo moje auto podle ceníku (nebo kolik stálo když se kupovalo) a úplně mi to vyrazilo dech. Výbava skoro žádná, ale těch peněz, nějakej 580 tisíc, to je šílený
To nesmíš koukat do oficiálního ceníku, za ty peníze ty auta neprodávaj. Vždycky existuje akční ceník a prodejci mají možnost dávat další slevy. Takže se nemusíš až tolik děsit
Přesně tak, já když si to par srovnal se standartním ceníkem, tak mi to vyšlo, že jsem po všech těch akcích a slevách ušetřil bezmála 200 tis. Kč
Tak jasně, že vim, že ve skutečnosti za to tolik peněz nikdo nezaplatil, ale stejně je to dost.....když si vezmu, že jen o nějakej 100 tisíc víc nás stála Insignie (ale teda po velký slevě a bez DPH, je na ní odpočet).
Tak ja byl dneska u Opla v OV provest vymenu displeje z TID na BID + jeho napojeni. Stalo me to 1000 kc, tak myslim ze dobry. Kopnecne budu mit funkcni BC.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Fila
Gratulace! Taky mám vyměněnej display z TIDU a je to úplně o nečem jinym. Akorát sem dávala GID, to by mi v Oplu neudělali, když tam chybí dva drátky .
Gratulace! Taky mám vyměněnej display z TIDU a je to úplně o nečem jinym. Akorát sem dávala GID, to by mi v Oplu neudělali, když tam chybí dva drátky .
Myli, leštili a provedli malé kosmetické úpravy, viz club cars...
Jo a tankovali, zase zdražili...
Jo a tankovali, zase zdražili...