Zabudovaná USB nabíjačka
Re: Zabudovaná USB nabíjačka
Odber bez pripojeneho mobilu je malicky az bezvyznamny. Ja by som povedal ze je to skor z hladiska bezpecnosti. Proste zariadenie ktore nepotrebujem radsej odpojim.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
- Reklama
aka je nebezpecnost, ked tam ten vypynac nie je ???? Marek neber zivot tak vazne
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Tak ten vypínač nebol môj nápad, ale videl som ako ho tam dávajú ostatní Ale áno beriem život niekedy moc vážne.
Ale odklonili sme sa od zásadnej otázky, ako dostať USB kábel od senzora slnečného žiarenia k nohám spolujazdca.
Ale odklonili sme sa od zásadnej otázky, ako dostať USB kábel od senzora slnečného žiarenia k nohám spolujazdca.
Co využít napájení pro lampičku. A máš to i s odpojováním po 20min.
Tak to nepôjde, pretože už som to spravil na tento štýl https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 723#p99723
Mne už stačí len natiahnuť ten USB kábel hore pod okno. Včera som ale neprišiel na to ako.
Mne už stačí len natiahnuť ten USB kábel hore pod okno. Včera som ale neprišiel na to ako.
Ja som povolil skrutku pristrojovej dosky ako je 7-mi reproduktor, elekrický medenný kákel / drôt /som odizoloval aby bol tenší ale pevný a ohybný spravil s neho / ihlu / o ktorú som uviazal káblik z nabíjačky pomocou pevnej nite a zo spodu cez kastík pretiahol medzi oknom a palubnou doskou.
Myslím že by si to prevliekol aj povolenia tej skrutky.
Myslím že by si to prevliekol aj povolenia tej skrutky.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
power2 píše:Že to nemáš neznamená, že to je kravina. Každej využívá zásuvku na něco jinýho a každej s tím autem nejezdí co den. Každej mA se počítá.
Power cakal som, tak reagujem . Straty su vzdy a su totalne zanedbatelne.Ten vypinac je tam totalne na dve veci. Po tyzdnovej odstavke auta je napatie stale take iste Ak by som na teba rychlo pisal, napis. Napisem ti to pomensie
Marek65 píše:Tak ten vypínač nebol môj nápad, ale videl som ako ho tam dávajú ostatní Ale áno beriem život niekedy moc vážne.
Marek odkial a kam ches tahat ten kabel??? Potom to je senzor kvality vzduchu
Chlapi dnes som sa mordoval asi 20minut a snazil pretlacit medeny drat zhora od okna dole, niekam pod priehradku spolujazdca, ale ani za pana mi to neslo. Tiez povolit tu krytku co je miesto 7 reproduktora som nemal ako, a to mam naradie slusne, golasadu, nadstavce, vselico, ale priestor minimalny.
Ako to tam dostat?
Ako to tam dostat?
Presne tam kam si ho natiahol ty a dostat sa tam zospodu a je mi jedno ci zo strany vodica alebo spolujazdca, aj ked mam USB nabijacku vyvedenu dole na strane spolujazdca. Inak mal by to byt senzor slnecneho ziarenia pre klimu. Senzor kvality vzduchu by mal byt niekde vo vetrani predsa.Q-čko píše:Marek odkial a kam ches tahat ten kabel??? Potom to je senzor kvality vzduchu