NOVÉ, NEVYŽÁDANÉ PODPISY NA AUTECH

Co se jinam nehodí pište sem
Maximus66

Re: NOVÉ, NEVYŽÁDANÉ PODPISY NA AUTECH

Příspěvek od Maximus66 » 25 lis 2009, 14:14

Tereza píše:No, taky jsem nedávno přišla k autu a koukám, že se mi na pravý straně vine novej pěknej dlouhej šrám. Někdo asi otvíral dveře. Ještěže je to na straně spolujezdce, kam tam často nechodim, tak to nemám denně na očích.
Já parkuju přes den na parovištích P+R, kde jsou místa hodně úzký, aby se tam vešlo hodně aut. Snažim se parkovat u sloupu, protože tak minimalizuju rizika nárazu z jedný strany....Anebo vedle bráchy, když tam občas potkám jeho auto :). A kdekoliv parkuju na sebevětšim místě, okamžitě sklápim zrcátka, bez toho neodcházim.
Jinak ale nesnášim ty blbce, co parkujou přes dvě místa, buďto se nenaučil parkovat nebo je to vymašťěnej majitel bavoráku a ten je prostě king a jedno místo je pod jeho úroveň...pryč od něj!

No ja tak parkuju taky a nemyslim si, ze by jsem neumel parkovat, nebo byl vymastenej majitel BMW :evil:

Autu venuji kazdou nedeli minimalne 4 hodiny udrzby a nebudu cekat na to, az mi nejakej trouba co neumi parkovat a otvira dvere bez ohledu na to, ze vedle stoji jine auto (moje)!!

PS: Jinak nic vezlem, ja tak budu parkovat dal, pac jsem od te doby bez skrabancu ;)

Reklama

emvee

Příspěvek od emvee » 25 lis 2009, 14:20

Já takovýhle parkování na jednu stranu chápu, na druhou stranu to je v dnešní době, kdy je všude aut jak nastláno, dost bezohlednost. Asi bychom neměli ty naše přibližovadla stavět nad ostatní lidi...
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek

Maximus66

Příspěvek od Maximus66 » 25 lis 2009, 14:41

No parkuju takto jen u supermarketu a tam je mist vic nez dost, jen je vetsina lidi lina udelat par kroku navic..... :(

Tereza

Příspěvek od Tereza » 25 lis 2009, 18:25

Maximus
Jako ok, u supermarketu to beru. Taky chápu, proč to děláte, ale zase si vezmi tu druhou stranu, na parkovišti kam denně ráno jezdim je permanentně narváno a když vidim, že nějakej člověk zaparkoval svoje auto (a třeba i velikosti corsy) přes dvě místa, jsem naštvaná, protože já už tam pak nezaparkuju. Ale ta moje agrese byla primárně namířená právě na ty vymaštěný voli co přišli nějakym omylem k luxusnímu autu.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 25 lis 2009, 18:36

Ja sem si udelal nevyzadany podpis sam ted o vikendu na zrcatku. Mame v baraku parkovaci stani po dvou oddelene sloupy a clovek s kterym sem v jedne koji ja neumi parkovat. Vzdycky si necha kralovsky odstup od sloupu vlevo a pravou casti zaparkuje na delici caru. Ja mam pak tak malej flek, ze zajet tam je nekdy umeni :-(

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 25 lis 2009, 19:57

Tereza píše:Mazety
Promiň. Já měla hlavně na mysli ty majitele luxnusních aut, který to rozhodně nedělaj kvůli svýmu laku, ale prostě proto, že jejich IQ se pohybuje někde na bodu mrazu, sami jsou ověšený zlatem a chtěj ostatním ukázat, že jejich Q7 je víc než ty naše šunky.

Joo, z důchodců mám taky strach...jim je fuk, že bude mít jejcích fávo další šrám, mezi tou korozí to neni vidět :(.
S tim nesouhlasim, já třeba jednou toužim po BMW 530d, a jestli ho budu jednou mít, budu parkovat právě takhle, a je mi jedno, že třeba pár lidí vč. tebe mě bude mít za debila, nebo si budou myslet, že neumim parkovat, protože je mi daleko milejší se jevit pro okolí víc jak debil o kterym si myslí, že je king nebo že neumí parkovat aproto zabírá 2 místa než platit 3-4x tolik co za lak na Astře, prostě někdy přijedeš někam a potřebuješ to auto nachvíli někde odstavit tak bych to prostě udělal.
Pozor ale, nemyslim tim, že bych to dělal před vlastnim barákem kde bydlim třeba, mluvim těd o penny,tesco apod.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Kesi

Příspěvek od Kesi » 25 lis 2009, 20:45

U nás máme na takto parkujúcich
http://www.ruzovikuklaci.sk/bojujte-s-nami.html
:lol:
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

Tereza

Příspěvek od Tereza » 29 lis 2009, 19:50

Dark
Tady asi nikdo nepochopil jak sem to myslela. Jasně, kdybych tě takhle s tvym bmw viděla parkovat, byla bych nasraná a nejradši bych ti do toho auta kopla (což bych ale samozřejmě neudělala, to auto za to nemůže), pokud by překáželo a zabíralo místo ostatním (za předpokladu, že by tam bylo málo parkovacích míst), ale to, co jsem prvotně myslela neni to, o čem tady mluvíš. Protože nepředpokládám, že tvoje IQ je na bodu mrazu a že nejsi ten, co jsem ho výš popsala.
Prostě sem primárně vyjadřovala svojí nelibost vůči lidem tohotohle typu, o to samotný parkování ani tak nejde...Tak toho radši necháme, koukám, že to tady vyvolává vlnu nevole :).
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Apikkk

Příspěvek od Apikkk » 29 lis 2009, 20:19

Také mi přibil nový šrám na předním blatníku. Nějakej dědula přede mnou prudce zabrzdil na semaforu, protože tam vlítla oranžová a on nevymyslel nic lepšího, než hupsnout na tvrdo na brzdy, samozřejmně jsem to nedobrzdil a nabodl jsem se mu na kouli...rána jak z děla, myslel jsem, že mám po předku. Vystoupil jsem a nevěřil jsem vlastním očím, autu skoro nic nebylo...teda mám plast prohlej tak centák dovnitř a mám tam obtisk jeho koule, ale jinak tomu nic není,ani prasklej není. Zítra se jedu zeptat lakýrníka jestli mi to dá dohromady, prej by to mělo jít nějak vyrovnat, uvidím. jestli to nepujde, budu muset kupovat novej předek...

Jinak co se týká viny, tak je určitě má, měl jsem jet dál od něj...ale blb kdyby prudce na to nehamtl, tak se nic nestane :?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 30 lis 2009, 22:36

Tereza píše:Dark
Tady asi nikdo nepochopil jak sem to myslela. Jasně, kdybych tě takhle s tvym bmw viděla parkovat, byla bych nasraná a nejradši bych ti do toho auta kopla (což bych ale samozřejmě neudělala, to auto za to nemůže), pokud by překáželo a zabíralo místo ostatním (za předpokladu, že by tam bylo málo parkovacích míst), ale to, co jsem prvotně myslela neni to, o čem tady mluvíš. Protože nepředpokládám, že tvoje IQ je na bodu mrazu a že nejsi ten, co jsem ho výš popsala.
Prostě sem primárně vyjadřovala svojí nelibost vůči lidem tohotohle typu, o to samotný parkování ani tak nejde...Tak toho radši necháme, koukám, že to tady vyvolává vlnu nevole :).
Jasně, beru to :)

Apikkk:

takhle na to nekoukej, protože jinak by jsme ve městech museli jezdit zasebou 15 metrů a to prostě nikdo nedělá. To že jemu se nesepína při sednutí za volant ta správná strana mozku a neumí se rozhodovat a pak to dopadne tak že neví neví a zadupne brzdy a ty to schytáš, protože jsi zrovna ten co za nim jede normálně jako by jel každej, tak bych to jako tvojí vinu neviděl.
Vim, že je doporučenej odstup, ale to je jen někde napsaný a každej z nás ví, že ve městech prostě auta jezdí zasebou a podle toho se je třeba chovat a dupat na brzdu až opravdu když je to doopravdy nutný a né ject, vidět žlutou, ject, ject a pak si říct: hmm radši ne a zadupnout to, nebo další případ že kouká na chodce jak jde k přechodu, kouká, říká si pojedu a pak si řekne hmm radši nepojedu a zadupne to. Já už takhle 2x musel vject do protisměru, jinak bych byl 100% - 2x už v někoho kufru, protože dělají to co jsem psal.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Odpovědět