TwinTop - Werewolf
Re: TwinTop - Werewolf
Nevím, asi ji jen přelepím tím tecsoundem... Na netu jsem viděl, že to zadělali pevnou plochou no
- Reklama
Repro vyměněny, všechny čtyři. Zatím bez tlumící fólie, s tou se mi na parkovišti hrát nechce, až na to bude vhodný prostor někdě... Kdyby někdo chtěl staré repra, já je nepotřebuji
zadni jsou prumer kolik, 165? shanim do gecka.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na CD30 to mas napojene ci nieco lepsie?
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Na CD70. Zadní mají taky 165mm. Zítra udělám fotky, mám je ve sklepě...
Hmm to bude velky, ja tam mam tusim 130 :-/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
přesně ta,ale kupátka mají vzadu 165mm stejne jako vpředu,každopádně je dobré pro ty zadní zapojit předzesilovač a dát tam třeba HERTZ středobassy a to je pak žůžo..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Váhal jsem, jestli středobasy, nebo koaxy a rozhod jsem se pro koaxy. Myslím, že jsem udělal dobře... Ale nějak nevidím důvod to napájet zatim ze zesíku. CD70 hraje dostatečně nahlas i sama a ohluchnout zase nemusim
ahoj ,mám taky ten problém s ozubenými kolečky a chtěl bych se zeptat kde se dají sehnat ty mosazná než je nechám někde vyrábět,jsem tady novej takže zdravím všechny,hlavně twintopery a předem díky za odpověd kluci...Werewolf píše:Dnes preventivně vyměněny plastová ozubená kolečka vytáčecích křidýlek za mosazná.
Astra H 1.9 cdti Twintop, Vectra C 1.9cdti OPC line
mám přesně tenhle problém ,jinak koukám,že asi nejsem sám https://www.youtube.com/watch?v=-GVtMiFeodg
Astra H 1.9 cdti Twintop, Vectra C 1.9cdti OPC line