NOVÉ, NEVYŽÁDANÉ PODPISY NA AUTECH

Co se jinam nehodí pište sem
dark
Kontaktovat uživatele:

Re: NOVÉ, NEVYŽÁDANÉ PODPISY NA AUTECH

Příspěvek od dark » 24 lis 2009, 20:04

lopuch píše:taky jsem tak parkoval, nez se mi podel celeho auta prosel aktivni duchodce. Nastesti jsem ho videl, tak jsem za nim vyrazil a jeho odpoved na otazku, proc mi ostrouhal bok, kdyz mel tri prdele mista kolem. "To mas spratku za to, ze neumis parkovat!" Asi vypadam mladsi, neb mi tenkrat bylo UZ 28 :-) Stalo se mi to v Liberci u Hypernovy. Vsiml jsem si, ze kamera snima prostor kolem meho vozu. Zavolal jsem policajty, sli jsme se podivat na zaznam kamery. Vse tam bylo krasne videt..
Abych nezdrzoval: Vysledek pro me pokuta 500,- za spatne parkovani, dedula, ktery se vracel z nakupu byl v pritomnosti policie najednou krotky jak beranek a ochotne se mnou sepsal protokol o poskozeni vozidla - nechal jsem si lak opravit a platba sla z jeho pojistky. Za to papirovani a 500,- Kč mi to rozhodne nestalo. Kdyz si na vsechno vzpomenu, tak jeste dnes se mnou clouma vztek..
Mě tohle říct tak bych ho sestřelil za to...důchodce nedůchodce, bych byl vybouchnul.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Reklama

Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord » 25 lis 2009, 08:56

mě auto během 3 měsíců poškrábali dvakrát a jednou nabourali, vše na parkovišti. Od té doby jsem si začal v hlavě nějak hodnotit parkovací místa kde mi hrozí zase nějaká újma např. u nás na sídlišti. A když vidím problémovej flek tak radši jedu jinam.
už není

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 25 lis 2009, 09:14

a jak dopadla astra když ti jí nabourali?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord » 25 lis 2009, 09:28

už není

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 25 lis 2009, 09:47

lopuch píše:taky jsem tak parkoval, nez se mi podel celeho auta prosel aktivni duchodce. Nastesti jsem ho videl, tak jsem za nim vyrazil a jeho odpoved na otazku, proc mi ostrouhal bok, kdyz mel tri prdele mista kolem. "To mas spratku za to, ze neumis parkovat!" Asi vypadam mladsi, neb mi tenkrat bylo UZ 28 :-) Stalo se mi to v Liberci u Hypernovy. Vsiml jsem si, ze kamera snima prostor kolem meho vozu. Zavolal jsem policajty, sli jsme se podivat na zaznam kamery. Vse tam bylo krasne videt..
Abych nezdrzoval: Vysledek pro me pokuta 500,- za spatne parkovani, dedula, ktery se vracel z nakupu byl v pritomnosti policie najednou krotky jak beranek a ochotne se mnou sepsal protokol o poskozeni vozidla - nechal jsem si lak opravit a platba sla z jeho pojistky. Za to papirovani a 500,- Kč mi to rozhodne nestalo. Kdyz si na vsechno vzpomenu, tak jeste dnes se mnou clouma vztek..
Obdivujem tvoju výdrž...mne to povedať tak mu ju asi hneď natáhnem...my dreme na to aby sme mali nové auta a nejaký starý ...... na hrdzavej škodovici nám to naschvákl oderie,keď len lak nás stojí viac ,ako celá jeho popolnica... :x :x :evil:
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

Tereza

Příspěvek od Tereza » 25 lis 2009, 10:03

No, taky jsem nedávno přišla k autu a koukám, že se mi na pravý straně vine novej pěknej dlouhej šrám. Někdo asi otvíral dveře. Ještěže je to na straně spolujezdce, kam tam často nechodim, tak to nemám denně na očích.
Já parkuju přes den na parovištích P+R, kde jsou místa hodně úzký, aby se tam vešlo hodně aut. Snažim se parkovat u sloupu, protože tak minimalizuju rizika nárazu z jedný strany....Anebo vedle bráchy, když tam občas potkám jeho auto :). A kdekoliv parkuju na sebevětšim místě, okamžitě sklápim zrcátka, bez toho neodcházim.
Jinak ale nesnášim ty blbce, co parkujou přes dvě místa, buďto se nenaučil parkovat nebo je to vymašťěnej majitel bavoráku a ten je prostě king a jedno místo je pod jeho úroveň...pryč od něj!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Mazety

Příspěvek od Mazety » 25 lis 2009, 10:37

Tereza píše: Jinak ale nesnášim ty blbce, co parkujou přes dvě místa, buďto se nenaučil parkovat nebo je to vymašťěnej majitel bavoráku a ten je prostě king a jedno místo je pod jeho úroveň...pryč od něj!
děkuji za pěkný oslovení, já a i on jistě tak parkujeme z důvodu poškození od telat a ženskejch co jezdí s očima pod volantem, nejvíc se odírá u lídlů, penáčů a jinejch paskvilních krámů z důvodů neukázněnosti ostatních řidičů, nehápu důchodce co se rvou s nákupním vozíkem mezi autama a odřou co se dá :shock: :lol:
EX Opel Astra H caravan

emvee

Příspěvek od emvee » 25 lis 2009, 11:33

Já tuhle viděl u rodičů před penalákem scénu: Děda s favoritem se snažil popředu nacpat mezi dvě auta (nestáli podélně, normálně vedle sebe). Volant měl zatočenej pořád stejně na plno doprava a jezdil dopředu a dozadu a nějak nemohl pochopit, že takhle to fakt nepůjde, že tím volantem bude muset hnout i na druhou stranu. Samozřejmě si ťuknul i do auta, který stálo vedle toho místa, kam zajížděl... :?
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek

Tereza

Příspěvek od Tereza » 25 lis 2009, 12:47

Mazety
Promiň. Já měla hlavně na mysli ty majitele luxnusních aut, který to rozhodně nedělaj kvůli svýmu laku, ale prostě proto, že jejich IQ se pohybuje někde na bodu mrazu, sami jsou ověšený zlatem a chtěj ostatním ukázat, že jejich Q7 je víc než ty naše šunky.

Joo, z důchodců mám taky strach...jim je fuk, že bude mít jejcích fávo další šrám, mezi tou korozí to neni vidět :(.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Mazety

Příspěvek od Mazety » 25 lis 2009, 12:52

Tereza píše:Mazety
Promiň.
já to nebral osobně, fpoho :mrgreen: :ugeek:
EX Opel Astra H caravan

Odpovědět