Motor cuka a netaha nad 1800
Re: Motor cuka a netaha nad 1800
skusal som pozriet chybove jlasenie ale nijake ECN mi neukazalo. Ja som ten ventil cistil konncom minuleho roka, že by sa to tak rýchlo zanieslo ? Zajtra to rozoberiem teda a pozriem no asi by to tym nemalo byt. Nemôže to mať daky suvis napriklad z regulatorom tlaku paliva ? Ci to s tym nic nema ?
Opel Astra H 1,7 CDTI motor 81kW Z17DTJ , diagnostika op-com
- Reklama
podla mna regulator v to moze mat tiez prsty, ale to by asi vedeli ini lepsie povedat. Ja som to zatial neriesil aj, ked tiez ma niekedy serie
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
tu som nasiel niejake vlakno v ktorom pišu ze im to tiez robilo a ked vymenili ten regulator tak to prestalo. Ono aj ja som uz ten regulator chcel vymenit lenze ked to robievalo len obcas tak som to len odkladal ale uz ho idem asi ozaj objednat a dufam ze vymenu zvladnem aj doma vonku pred barakom .
tu je to vlakno : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =33&t=4231
myslite ze to pomoze ?
tu je to vlakno : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =33&t=4231
myslite ze to pomoze ?
No idem to ja objednat snad to pomoze. Potom dam urcite vediet ci pomohlo a ci sa problem vyparil alebo ostal. Cena 140€ ma sice moc netesi ale asi lepsie ako keby to malo stat viacej .quicky píše:podla mna regulator v to moze mat tiez prsty, ale to by asi vedeli ini lepsie povedat. Ja som to zatial neriesil aj, ked tiez ma niekedy serie
....Čavte. Takže včera mi konečne prišiel ten nový regulátor tlaku paliva. No na to aké je to maličké to stoji pekne peniaze. Dnes som sa pustil do výmeny. Nakolko som mal len velku 1/2 račnu tak sa mi v tom priestore yle manipulovalo takže som ešte šiel do želieziarstva kúpiť si maličkú račnu predĺženie a nástavec. Potom to šlo ľahko. Vymena trvala asi tak 10 minút. Auto po vymene pekne naštartovalo ale až poobede uvidím vysledok a po dlhšom jazdení že či to ozaj pomohlo, ale dúfam, že ano. Pripájam foto nového regulatora a na druhom fote použité náradie a starý regulátor.