Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy
- Reklama
Re: Lukeho GTC "Vanessa"
Tak znáš to mapoval jsem jestli neseženu někde OPC pedály, které se mimochodem za "normální" peníze prostě sehnat nedají.. A narazil jsem na něj.. Borec z Trutnova prodával origo GM, nový, za slušný peníz a ještě ke všemu průměr vstupní trubky 45 mm (přesně na můj povoz) takže z fleku objednán
Už předtím jsem věděl o dalším borcovi, co vozí díly na opely z Reichu, když jsou plné sklady - ten ale měl k mání trošku dražší a právě průměr 55 mm, což bych musel hodně bastlit a prakticky zničit i středový díl a to jsem právě nechtěl
Takže jen dodávám, kdybyste někdo vědět o OPC pedálech za lepší peníze než 3 000,-- Kč tak sem s tím
Už předtím jsem věděl o dalším borcovi, co vozí díly na opely z Reichu, když jsou plné sklady - ten ale měl k mání trošku dražší a právě průměr 55 mm, což bych musel hodně bastlit a prakticky zničit i středový díl a to jsem právě nechtěl
Takže jen dodávám, kdybyste někdo vědět o OPC pedálech za lepší peníze než 3 000,-- Kč tak sem s tím
Jojo, jak správně říkáš - měly být ale těsně před odesláním mu prý kamarád, od kterého je měl sdělil, že jsou na Jéčkovou Astru a neseděly by tam.. tak z toho sešlo..
A i když jsem projel celý net (i polské stránky jelikož to bylo z Polska) tak jsem je nenašel...
Jediné, co kromě origo za 3500 - 4500 Kč najdeš je tohle - http://www.sanalpazar.com/Opel-Astra-H- ... sp37561083.. A to je z Istanbulu
A i když jsem projel celý net (i polské stránky jelikož to bylo z Polska) tak jsem je nenašel...
Jediné, co kromě origo za 3500 - 4500 Kč najdeš je tohle - http://www.sanalpazar.com/Opel-Astra-H- ... sp37561083.. A to je z Istanbulu
Tak jsem si dnes vyzvedl u Romana svůj povoz po opravě svítícího ABS a blbnoucího ukazatele rychlosti - oba problémy byly díky čidlu ABS = měnil se celý náboj.. Materiál jsem si koupil svůj přes AutoKelly (kde jsme se dostali na půlku z ceny obvyklé - tj. 4000,-- Kč) + práce..
K tomu vyříznutí otvoru na nový výfuk, přehození koncového dílu a další moje radost - foto v příloze
Už jen doladit ty OPC pedály a budu really happy
K tomu vyříznutí otvoru na nový výfuk, přehození koncového dílu a další moje radost - foto v příloze
Už jen doladit ty OPC pedály a budu really happy
Tak jsem "dohnal resty" a doplnil k většině úprav i fotky
+ dodávám pár úlovků z dovolených
Jak se oteplí tak se chci pustit do přebarvení brzdových třmenů - tak se rovnou ptám - nenajde se zde dobrá duše, která by měla k zapůjčení na cca 4 dny podpěry pod auto ? (http://jaknaauto.cz/Produkty/Naradi-C47 ... cd21_1.jpg)?
Velice by nám to ulehčilo a zkrátilo práci
+ dodávám pár úlovků z dovolených
Jak se oteplí tak se chci pustit do přebarvení brzdových třmenů - tak se rovnou ptám - nenajde se zde dobrá duše, která by měla k zapůjčení na cca 4 dny podpěry pod auto ? (http://jaknaauto.cz/Produkty/Naradi-C47 ... cd21_1.jpg)?
Velice by nám to ulehčilo a zkrátilo práci
keby si bol odnas nieje problem aj na tyzden ti poziciam podpery mam presne take ako na obrazku len cervene . inak mas pekne auto super kombinacia cervena a cierna
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Díky díky, odkud přesně jsi? Obávám se, že nebudu mít cestu kolem ale kdyby..
Případně kdybys jel ty přes Brno - tak určitě dej vědět
Ještě právě chci doladit brzdové třmeny do červené a naopak přední a zadní lištu (chromovanou) do černé
Případně kdybys jel ty přes Brno - tak určitě dej vědět
Ještě právě chci doladit brzdové třmeny do červené a naopak přední a zadní lištu (chromovanou) do černé
Naposledy upravil(a) Luke dne 31 led 2015, 20:15, celkem upraveno 1 x.
ked pojdem cez Brno dam vediet ale neplanujem tam ist a som ON
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
jahahahaaaa asi preklep
cervena cerna je supr to se tesim na fotky, cim budes "barvit" listy co? plastidip by byl asi nej.. by prestalo bavit a das to dule a budes zase blyskat nebo folie?
fotky pekne
cervena cerna je supr to se tesim na fotky, cim budes "barvit" listy co? plastidip by byl asi nej.. by prestalo bavit a das to dule a budes zase blyskat nebo folie?
fotky pekne
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW