Kupuji TwinTop, za GTC

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
Werewolf

Re: Kupuji TwinTop, za GTC

Příspěvek od Werewolf » 17 led 2015, 04:46

Zvažoval jsem i diesla, konkrétně tento kousek na ebay se ještě draží a líbí se mi, ale prostě mi nepasuje k sobě diesl a cabrio... :D Akorát ještě nevím s čím ted budu jezdit, TT je na letňákách a zimáky mám jen jedny, na GTC, ale to chci se stávajícíma kolama prodávat, tak jestli to přehodit a jezdit s tím, nebo nepřehodit a jezdit s oním, hernajs to jsou dilemata :D

Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 17 led 2015, 09:33

dobře si udělal twintop je dost těžkej i bez dieslu, s nim je to pak takovej tank uchrochtanej
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 28 led 2015, 17:30

TT jsem si přivezl, bylo tam na dně benzinu. Když jsem chtěl jet tankovat, nenastartoval jsem. Motor točil, ale nechytl, kontrolky i chyby v opcomu v pořádku. Ukazovaný dojezd 13km a na budíkách palivoměr jen svítil, ještě neblikal a ručička úplně dole taky nebyla... Snímač mám "lineární napětí". Musel jsem dolít cca 3 litry benzinu, pak ty chytlo hned. Dojel na pumpu cca 1km a natankoval 45l!

Není to divný?? Jestli byla nádrž prázdná, čekal bych, že natankuju tak 49 a dojezd měl být nulovej a palivoměr na nule a kontrolka blikat...

power2

Příspěvek od power2 » 28 led 2015, 19:39

Není to tak, že až tam je 0, tak nenastartuješ. Má to nějakou "pojistku". Už to tady někdo psal.

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 28 led 2015, 19:44

To chápu, ale mě to ukazovalo 13km že bych měl ještě ujet :D Nebo mi to připadá, jako by byl v nádrži nějakej větší bordel, či promáčklá zespoda, že by to zmenšilo objem, ale snímač by přitom pracoval v plném rozsahu.

Odpovědět