Opel Astra Caravan Enjoy 1,7 CDTI 74 kW - Romanova astřička
Re: Opel Astra Caravan Enjoy 1,7 CDTI 74 kW - Romanova astřička
Krásný kousek, kdybych neměl stříbro, šel bych do modré
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
Uf, tak jsem konečně vymontoval zbytky mřížky N1. Na obrázku ještě bez posledního uchycení mřížky.
Naposledy upravil(a) RomanN dne 22 říj 2009, 18:48, celkem upraveno 1 x.
No hned to vypada lip
Ja bych mel dotaz na ty bixenony, ja to mel u auta taky psany kdyz jsem ho kupoval ale RomanK me ujistil ze to jsou "jen" klasicky xenony
Ja bych mel dotaz na ty bixenony, ja to mel u auta taky psany kdyz jsem ho kupoval ale RomanK me ujistil ze to jsou "jen" klasicky xenony
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Děkuji. Jsem také rád, že je mřížka minulostí. Variabilita prostoru je hnedle úplně jiná.
Ke xenonům: Vyšel jsem z ceníku Astry H, který mám a tam je psaná dvojí možnost takových světlometů: Položka TT6: Bi-xenonové světlomety (včetně předních mlhových světel a tlakových ostřikovačů) a nebo položka TT2 Bi-xenonové adaptivní světlomety (včetně předních mlhových světel a tlakových ostřikovačů). Adaptabilní nemám, takže proto Bi-xenony. Xenony mám také poprvé, takže se v tom moc neorientuji, ale co jsem se dočetl: "Bixenonová výbojka je osazena paticí shodnou se žárovkou H4 a má možnost přepínání světelného toku na potkávací i dálková světla, tak jak je tomu u žárovek. Vlivem elektromagnetického napětí dojde ke vtažení výbojky dovnitř patice a tím posunutí ohniska." (Zdroj: http://www.bixenony-xenony.cz/ Když přepnu mezi dálkovými a tlumenými světly tak se v mých světlech hýbe nějaká klapka - je v tom určitý rozdíl.
Ke xenonům: Vyšel jsem z ceníku Astry H, který mám a tam je psaná dvojí možnost takových světlometů: Položka TT6: Bi-xenonové světlomety (včetně předních mlhových světel a tlakových ostřikovačů) a nebo položka TT2 Bi-xenonové adaptivní světlomety (včetně předních mlhových světel a tlakových ostřikovačů). Adaptabilní nemám, takže proto Bi-xenony. Xenony mám také poprvé, takže se v tom moc neorientuji, ale co jsem se dočetl: "Bixenonová výbojka je osazena paticí shodnou se žárovkou H4 a má možnost přepínání světelného toku na potkávací i dálková světla, tak jak je tomu u žárovek. Vlivem elektromagnetického napětí dojde ke vtažení výbojky dovnitř patice a tím posunutí ohniska." (Zdroj: http://www.bixenony-xenony.cz/ Když přepnu mezi dálkovými a tlumenými světly tak se v mých světlech hýbe nějaká klapka - je v tom určitý rozdíl.
Ještě k Bi-xenonům: Díval jsem se do katalogu Hella a tam jsou také psané Bi-xenony: 1EL 008 700-311 Bi-Xenon/H7-hlavní světlomet, levý, s integrovaným blikačem, bez řídící jednotky, výbojky a žárovek.
1x35W (D2S) 8GS 007 949-101
1x12V55W (H7) 8GH 007 157-121
1x12V21W (PY21W) 8GA 006 841-121
1x12V5W (W5W) 8GP 003 594-121
1x35W (D2S) 8GS 007 949-101
1x12V55W (H7) 8GH 007 157-121
1x12V21W (PY21W) 8GA 006 841-121
1x12V5W (W5W) 8GP 003 594-121
Tak už má naše astřička za sebou 150 000 km. A pořád pěkně šlape.
Moc peknej kousek pekna ozdoba pro HB
Zdravím. Někdo z blízka?Misak píše:Moc peknej kousek pekna ozdoba pro HB
zdarec, pěkná výbava, ty nemáš reproduktor na palubce pod čelním sklem? páč píšeš 6 repro
jinak jsem původem taky od HB
jinak jsem původem taky od HB
EX Opel Astra H caravan
To se nám to tu pěkně schází.
Jinak mřížku na sedmý reproduktor mám, snad je pod tím i repro, ale jestli hraje, já nevím. Člověk k němu ucho nedá a nedá...
Jinak mřížku na sedmý reproduktor mám, snad je pod tím i repro, ale jestli hraje, já nevím. Člověk k němu ucho nedá a nedá...