Sviti kontrolka ABS a ESP
Re: Sviti kontrolka ABS a ESP
Podla popisu by si mal mat chybu C0040 alebo C0035 ale zozeň si radšej niekoho s op-comom... :/
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
- Reklama
Ak si z Brna, tak potom http://carteam.cz/
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Za jak dlouho se ESP samo opraví? Čistil jsem klimatizaci bez zapnutého motoru jen na baterii. Že ji pak dobiju. Poklesem napětí se rozsvítilo ESP. Baterku jsem dobil.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
skús ako som písal dostať auto troška do šmyku alebo zahrabať na mieste malo by sa to resetovať
Díky zkusím zítra. Kdyžtak to vymaže RomanK techem. Stejně se musím objednat na výměnu brzdovky.
Přes noc dobito a kontrolka se po startu už nerozsvítila.
Nazdárek, takže dnes ujeto 200km a kontrolky ABS a ESP se už nerozsvítily. Ale: jedu na tempomat asi tak kilo km/h, najedntou auto cukne a tempomat se vypne, za chvíli ručička rychloměru zakmitala přesně jako u Lukeho. Zastavil vypnul motor, po startu ručička vyletěla a zase spadla, tak mě asi teda čeká výměna levého náboje. Divné je, že se nerozsvítila kontrolka abs... Je možné, že v levém náboji je tedy vše? Čidlo rychlosti + čidlo abs? Má to tedy nějakou souvislost s rozsvěcením kontrolek abs a esp??
Esp využíva čidlo abs, to znamená že to čidlo meria aj rýchlosť kolesa a v prípade šmyku vypočíta ktoré kolesi má viac a ktoré menej pribrzdiť... Áno je možné že kvôli náboju ti blbne všetko
Kamarát si objednaval z ebay u naboj za 75eur aj s poštovným, znacka pax fahrzeutechnik tvrdili mu ze je to nemecká kvalita som zvedavý pretože také náboje idu okolo 120 eur
Kamarát si objednaval z ebay u naboj za 75eur aj s poštovným, znacka pax fahrzeutechnik tvrdili mu ze je to nemecká kvalita som zvedavý pretože také náboje idu okolo 120 eur
Dnes jsem s tím byl u RomanaK v servise a jsem objednaný na čtvrtek
Také čidlo ABS na levém kole.. Zatím jen doufám, že to bude spíše nějaký špatný kábel než ložisko
Na to létání ukazatele rychlosti mi bylo doporučeno dobít baterku... už jen sehnat nabíječku na autobaterie
Také čidlo ABS na levém kole.. Zatím jen doufám, že to bude spíše nějaký špatný kábel než ložisko
Na to létání ukazatele rychlosti mi bylo doporučeno dobít baterku... už jen sehnat nabíječku na autobaterie
Možno ťa nepoteším, ale kábel od ložiska sa meniť nedá ak bude iba poškodený tak to bude musieť pocínovať, ak nie tak výmena. Držím palce aby to bola tá lacnejšia varianta ako bola u mňa (cínovanie)