Kupuji TwinTop, za GTC
Re: Kupuji TwinTop, za GTC
Ja jsem cetl kousek prispevku a vidim "vybiram tt" a uz jsem se lek ze jdes do vw
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak když budeš kupovat tímhle tempem, tak asi na tebe těžko něco zbydeWerewolf píše:200 koňovka prodána....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Objevil jsem, napsal, nic, druhý den zavolal, řekli že ji předevčírem prodali... A ta z Warendorfu, tam jsem psal už dvakrát a nikdo se neozval! A číslo tam ani nemaj...
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
eéé, moc najeto, "pouze" 1.8, s LPG na mě nechoď , jakýkoli jiný sedačky snad ne jen tyhle červený, a řekl bych že to má jen CD30 rádio... Jestli se neozve ten z Warensdorfu, tak vezmu Mulfingera, jestli mi neuteče zase
Tak to vypadá, že v pátek pojedu pro Mulfingera. Jediný minus má u mě ty sedačky, nechtěl jsem tyto kožený, ale co jsem tu četl, tak se to dá vyřešit i potahama od MAD, který by se mohli tvářit svou kvalitou jako originál. A DDS jde taky celkem jednoduše dodělat.
DDS jednoduše doděláš jenom pokud ho jednotka ABS podporuje. A kabel od lišty do budíků tam taky nebývá vždy připravený (můj případ)
Moja skusenost s kabriom (vw eos) bola ze kozene sedacky su nutnost. Tiez nemam kozu moc v oblube, ale ked jazdis s otvorenym autom, tak sa ti na sedadla dostane strasne vela prachu nech robis cokolvek. Latku neviem ako by som udrziaval, vedia preco vacsinu takych aut davaju s kozou
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Dneska dovezena!!! Mulfinger