Mě to nenapadlo, jsem aktivní členkou ještě jednoho fóra, ale tam je zase 100% ženskejch a fotky tam máme všechny, tak mě nenapadlo, že to tady vyvolá takovou vlnu . Ale co, aspon, když někdo píše, neni to anonymní a člověk si k tomu textu dokáže někoho představit.x-father píše: Ono vzdycky kdyz se na nejakym foru objevi nejaka zenska, tak vsichni loudi fotku no a tady ses jedina, tak si mohla delat tajemnou hooodne dlouho
Terezina Astra H 1.3 cdti
Re: Terezina Astra H 1.3 cdti
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
jj, to je stejný, jako kdyby se na tom fóru o vyšívání objevil chlap, prostě velká událost, svátekTereza píše:...jsem aktivní členkou ještě jednoho fóra, ale tam je zase 100% ženskejch a fotky tam máme všechny...
www.peceni.cz ?Dalik píše:jj, to je stejný, jako kdyby se na tom fóru o vyšívání objevil chlap, prostě velká událost, svátek
www.romantickefilmy.cz ?
www.procmuzinenaslouchaji.cz ?
Ale peceni me napadlo predtim hned taky jako prvni, ale nechtel sem to sem hned psat. Najdem si nejaky utulny forum se samejma babama a budeme za celebrity
Vyšívání , tak to fakt neumim...je to fórum trošku jinýho zaměření , ani pečení, romantický filmy a jak na chlapy -Dalik píše:jj, to je stejný, jako kdyby se na tom fóru o vyšívání objevil chlap, prostě velká událost, svátek
Tak udělám malej update fotek - na autě se toho moc nezměnilo, kromě velkýho množství škrábanců od neohleduplnejch řidičů, přibyly nějaký kytičky na kapotě (na fotkách ještě nejsou všechny, přidala jsem další), hlavní změna jsou kola. Vada na kráse je to, že nejsou nízkoprofily, ale na ty český silnice je tohle myslim lepší.
Zrcátka stále řešim, ale ještě jsem neobjevila vrakoviště, kde by je měli v laku, kliky se mi už montovat nechce, to už je trochu náročnější než jen kryty zrcátek... Jinak se mi s Astrou jezdí dobře, za měsíc to bude rok co jí mám, peníze na opravy jsem do ní nějaký dala, ale nebyly to zas žádný enormní částky, takže ten skoro rok bych hodnotila pozitivně.
Zrcátka stále řešim, ale ještě jsem neobjevila vrakoviště, kde by je měli v laku, kliky se mi už montovat nechce, to už je trochu náročnější než jen kryty zrcátek... Jinak se mi s Astrou jezdí dobře, za měsíc to bude rok co jí mám, peníze na opravy jsem do ní nějaký dala, ale nebyly to zas žádný enormní částky, takže ten skoro rok bych hodnotila pozitivně.
Tak konečně mě o začalo poslouchat, tady jsou skoro výroční fotky mojí Astry.
Naposledy upravil(a) Tereza dne 05 srp 2010, 19:13, celkem upraveno 1 x.
Pěkná,tak hodně štasných kilometrů.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
A ještě poslední pohled...
Ony na tom ty černý zrcátka a kliky koneckonců nevypadají špatně, auto je stříbrný a těch černých prvků je tam hodně (i od těch kol jde hodně tmavé), takže se mi to náhodou líbí. Naživo to možná víc vadí, že je to nelakovaný, ale ta černá jako taková tam není vůbec špatná. Toť můj pohled. Jinak kytičky jsou cool