Jourova Astra Classic III. A16XER
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jourova Astra Classic III. A16XER
To vravel aj ten co mi ich predaval, ze nech kaslem na farbenie, ze to bude moj styl
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
No ono ked to chces mat poriadne, tak to vychadza dost draho. Ja ked som zvazoval, ci kupit fungel nove alebo pouzite a dat opieskovat + striekat praskovou farbou, tak to vychadzalo tusim orientacne ~50 EUR na koleso.
Mironto: Praskovou barvou + vypalit? No nevim, co jsem se ptal, tak me od toho zrazovali (ti co to absolvovali) kvuli tomu, ze se snadno opyska kaminkama ze silnice. Na radu lakyrnika jsem zvolil klasickou barvu (nejaka mekcena, na dotek vypada jak kura pomerance) a zatim dobry
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No co ja viem, praskuje sa aj v prvovyrobe (+ priesvitny lak) tak neviem, preco by to nedrzalo. Co by malo byt od toho lepsie? Dvojzlozkova farba?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
vyzkousel jsem obe varianty strikani kol..postrehy jsou asi takove...klasicka praskova lakovna plus vypalovani barvy,drzi to jako blazen jen mi prijde ze ty kola nejsou tak leskle jako by meli byt...pak jsem nechal nastrikat kola normalne v lakovne vse drzi bez problemu nic se neloupe a je to krasne leskle..jen jsem nechal kola po nastrikani v lakovne cca tyden v teple at to púoradne proschne aby to neorval pri nazouvani a uplne v pohode ...takze at zvolis co zvolis bude to drzet,kdyz to bude delat nekdo kdo umi lakovat..
Opel Astra OPC
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Vyhoda je ze disky su nove a teda sa daju lahko streknut. Teda aspon myslim. Potrebujem len parcialne lakovanie lestenych lucov, takze praskova farba s vypalovanim asi nema zmysel lebo to sa robi tusim s celym diskom. Asi zajdem priamo do lakovne a opytam sa ich ci sa to da len prekryt dalsim lakom navrch alebo ich musia este nejak osetrit (robi sa aj chemicke odstranovanie povodneho laku). Kazdy ukon je ale v desiatkach EUR za koleso a to co som usetril na diskoch (50% hodnoty cize okolo 200 EUR) tak by som doplatil na dolakovani a to nema vyznam Napr. keby som sa o dalsi rok rozhodol ze chcem vsetky disky cierne tak matny PlastiDip vyjde na 60 EUR/sada
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Aj som sa zabudol pochvalit s novymi kolesami. Farba je plasti dip prava metaliza. No az tak prava teda nie je Este ze mam pieskovu metlu a farba kolies sa zladila s autom
- jour
- Kontaktovat uživatele:
No a minulu sobotu mi zamrzol usmev z pekneho pocasia, ked som prisiel k autu a nasiel si ho oskrete. Nastastie chlapik co to sposobil nechal na seba kontakt cize sa to riesi z poistiek a ja nie som vinnik takze mi ostane ciste konto. Dnes som odniesol auto do oplu na prelakovanie a ako nahradu som dostal Insigniu 1,8 16V. Prekvapil ma tvrdy podvozok a sklamali vrzgajuce plasty.