Kupuji TwinTop, za GTC
Re: Kupuji TwinTop, za GTC
No, už se mi z toho kouří z hlavy popravdě... Na netu jsem našel ještě kousek z Warendorf a Mulfingera Obě jsou novejší, 1.6T se mi líbí, maj AFL, jen tam dodat CID, Mulfinger má už NAVI, ale ten z Warendorfa prý v zimě neježděný, vypadá dost zachovale.
Já vim, jsem už otravnej co
Já vim, jsem už otravnej co
- Reklama
pekne su obe, tazko sa rozhodnut.
Kožené sedadla bych do kabria moc nechtěl, to bude jak sedět na plotně Cosmo polokůže bude asi lepší.
Nejlepší sou polokožený a nebo látkový. Do auta bez střechy se ale asi víc hodí kůže, když je nevlídný počasí a nestihneš tak rychlo zatáhnout střechu. Pak máš na látce fleky od kapek vody
Mno a jak velký je problém vzít kožený sedačky a předělat to na polokůži třeba? Jen sundat, nandat? A Daj se ty jiný "potahy" vůbec sehnat?
No, stojí ranec. Třeba Recaro komplet potah sedadla řidiče stojí v Opelu 20ku. Můžeš si nechat ušít na míru kožený potahy, pár lidí sem dávalo dobrý reference a nestálo to tolik. Nebo si počkej, jednou za pár let tady někdo něco prodává
Tak ale zase když se budou dvě auta lišit jen sedačkama a cenou o 20tis, (levnější kůže, draží polokůže), tak můžu rovnou vzít to levnější a nechat tam dát nový potahy
Hele, co říkáte na tuhle modrou, mladá je z tý modrý unešená, ale já nevím no... Oproti Warendorfu má o 45tis najeto víc, ty vymačkaný sedačky, ale o rok novější, má navigaci už a hlavně o 70tis levnější Dole píšou něco o brzdách sice, ale to se spraví...
Hele, co říkáte na tuhle modrou, mladá je z tý modrý unešená, ale já nevím no... Oproti Warendorfu má o 45tis najeto víc, ty vymačkaný sedačky, ale o rok novější, má navigaci už a hlavně o 70tis levnější Dole píšou něco o brzdách sice, ale to se spraví...
Přátelé, mě už z toho asi jeb*e Teď mám 2.0T 147kW se spotřebou papírově 9,3l (ve skutečnosti 8,6 protože to lechtám kvůli tomu že to tak žere ). Chci 1.6T protože má supr výkon a supr spotřebu 7,9. Výkonově je mezi dvoulitrama 125 a 147kW a o 1,4l menší žrout! A teď objevím TUHLETU PARÁDU!!!
Barva se líbí mě i mladý a má všechno, ale zas ten žrout! U TT má papírově 9,5, tedy ještě o 0,2 víc kurňa!
Barva se líbí mě i mladý a má všechno, ale zas ten žrout! U TT má papírově 9,5, tedy ještě o 0,2 víc kurňa!
Noo, to mesto ma jeste o 2L vic nez mam ja
Ale stejny bys se stazenou strechou nemohl frcet na plnej knedlik
Ale stejny bys se stazenou strechou nemohl frcet na plnej knedlik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet