Kupuji TwinTop, za GTC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Twintop TEMPTATION - co to je
neprodavam kvuli spotrebe,ale chtel jsem zkusit prodat trosku me zlakala insignia..ale na opc volal jen jeden clovek a nic z toho takze mi nejspise zustane,nebot nehodlam prodavat nekomu za 200tisic ci mene..tyhle auta jsou zkratka neprodejny
Opel Astra OPC
- Reklama
každý auto je prodejný ale záleží na ceně
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ne, ne, práve že jazdím stále rovnako. A rozdiel nie je ani vtedy, či jazdím pred tankovaním mesto, alebo zídem po 100 km z diaľnice a natankujem. Vždy mi tam hodí viac ako 750 km dojazd a postupne z neho normálne uberá. Od dojazdu 200 ale uberá km rýchlejšie. Tankujem vždy doplna po cca. 500 - 550 km. Je to skutočne dlhodobo overené.
Tak je ještě možný, že můžeš mít blbě naprogramovaný display. Nádrž se měří bud typem lineární odpor nebo lineární napětí. Pamatuji, že když jsem s tim laboroval a měl jsem to blbě, taky mi to ukazovalo nesmysl. Pak jsem to nechal naprogramovat tak jal jsem chtěl a ty km po na tankování do plné ovlivnim svou spotřebou těsně před tankováním.
Za posledních cca 43000 km mi vychází na 9,73 l/100 km - město 80%, mimo 20%. Sledováno tankováním do plné.astros píše:Tie spotreby sú nejaké uletené. Solik ty máš akú reálnu spotrebu?, (nie podľa BC). Mne to po odsledovaných 40tis. km vychádza na: čisto mesto 10+ a pri kombinovanej 8,2 - 8,5. BC ukazuje o cca. 0,5L viac.
Tak můj kandidát je již prodaný, tak tu nový objekt. Co na něj říkáte? Působí na mě dobrým dojmem...
Re: Kupuji TwinTop, za GTC
Ta barva se mi moc nelíbí po pravdě. Já bych takovou barvu koupil přítelkyni spíš. Jinak výbava... no budeš litovat xenonů. Jinak myslím celkem OK.
Radím dle své zkušenosti. Kdo si počká, ten se dočká. Já sem čekal, až najednou se zjevila astra v plné kráse (výbavě) a dobrým stavu.
Ta výbava fakt dělá hodně. Když to porovnám se svou starou astrou, vlastně tím stejným autem v polovičním vybavení a poloviční silou, je to nebe a dudy. Recaro sedadla oproti školní židli, OPC doplňky a všelijaká ta elektronika navíc dává třídu nahoru. A v OPC paketu... Nemusí se za to stydět člověk v jakýmkoliv věku oproti "tuningovým" verzím. No je to takový, že i v dnešní době to má furt něco do sebe, ikdyž je to nějakejch 12 let starej koncept auta. Takže za mě bych čekal a vybíral pečlivě
Radím dle své zkušenosti. Kdo si počká, ten se dočká. Já sem čekal, až najednou se zjevila astra v plné kráse (výbavě) a dobrým stavu.
Ta výbava fakt dělá hodně. Když to porovnám se svou starou astrou, vlastně tím stejným autem v polovičním vybavení a poloviční silou, je to nebe a dudy. Recaro sedadla oproti školní židli, OPC doplňky a všelijaká ta elektronika navíc dává třídu nahoru. A v OPC paketu... Nemusí se za to stydět člověk v jakýmkoliv věku oproti "tuningovým" verzím. No je to takový, že i v dnešní době to má furt něco do sebe, ikdyž je to nějakejch 12 let starej koncept auta. Takže za mě bych čekal a vybíral pečlivě
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
vítr ve vlasech je fajn,auto slušné,ale za tu cenu sežene pomalu i OPC,každej má ale jiné priority..a xenony? mam na prodej celou sadu
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
moc hezky vypada,hlavne ty prekrasny origo kola...jen chyba velka ze nejsou xenony to tohle auto musi mit a i pri pripadnem prodeji ti to bude dost srazet cenu dolu...ja osobne bych vydrzel a pockal na verzi s xenonama...
Opel Astra OPC