![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Příjde mi více než sympatické, když dívka jeví nadstandartní zájem o své auto a nepovažuje jej pouze za stroj sloužící k přemístění z bodu A do bodu B, víc takových!
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Těším se na další úpravy, ať dobře slouží a nezlobí
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Taky díky!Dalik píše:Krasavice, obě
Příjde mi více než sympatické, když dívka jeví nadstandartní zájem o své auto a nepovažuje jej pouze za stroj sloužící k přemístění z bodu A do bodu B, víc takových!
Těším se na další úpravy, ať dobře slouží a nezlobí
Myslím, že nebudu mluvit jen za sebe, když řeknu potěšení na naší straněTereza píše:...takže tady mezi váma se cejtim fajn.
Líbí, jo? Mě moc me, mám ráda ty čistý linie, který nic neruší.corsaczek píše:Super, moc krásný autoMě se líbí i ten kontrast černých klik a lišt na náraznících. Až budou pěkný kola, nebude co řešit! Akorát mi řekni - proč si na 99% ježdění po Praze kupuješ diesel?
Dražší servis určitě souhlasí, ale to mě ani moc nevadí, většinou mi díly táta sežene po kamarádech z branže. A to že mu nedělá dobře popojíždění, no to asi taky trochu pravda je, ale všechny naše auta jsou diesely a jezdí se s nima podobně jako s tim mym a problémy s nima nejsou, takže mi přišlo, že to vlastně ani moc nevadí.corsaczek píše:No já totiž pořád žiju (možná špatně) v tom, že dieselům ještě víc nesvědčí krátký popojíždění po městě a navíc mají dražší servis. Takže o litr vyšší spotřeba moc peněz neušetří. Ale zas věřim, že oproti benzínovým 90 koním je v naftě lepší pocit
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |