Prosím pomóóóc rozlial sa mi VIF
Prosím pomóóóc rozlial sa mi VIF
Čaute,
Prosím o radu, ak má dakto skúsenosť rozlial sa mi VIF v kufry a je to total katastrova. Kompletka som vypral nechal vyvetrať, ale stále je smrad neskutnočný, auto voňalo novotou a teraz odpadam. Máte niekto skúsenosť, alebo nejaký recept ako sa toho zbaviť?
Prosím o radu, ak má dakto skúsenosť rozlial sa mi VIF v kufry a je to total katastrova. Kompletka som vypral nechal vyvetrať, ale stále je smrad neskutnočný, auto voňalo novotou a teraz odpadam. Máte niekto skúsenosť, alebo nejaký recept ako sa toho zbaviť?
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
- Reklama
Re: Prosím pomóóóc rozlial sa mi VIF
Skus to vytepovat alebo prebehnut parnym cisticom.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Aj preto mám v kufri gumený koberec.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Niekto tu rozpredaval astru, kupil by som ten zadny tapacir cely z ineho auta.
Je to agresivna chemia, podla mna to nedas ani s tepovanim.
Je to agresivna chemia, podla mna to nedas ani s tepovanim.
Astra H, Z19DT
Nadávno dítě neudrželo obsah žaludku a pokropilo mi interiér. Veškeré snaha byla marná, tak jsem dal auto kompletně vyčistit - což je přece jen jednou za čas doporučené - a auto voní novotou. Jen jsem musel vypláznout 1.600 Dámy byly překvapené, jak na první pohled malé auto je uvnitř neuvěřitelně prostorné, že má další 2 sedačky v kufru už se před léty divili i na technické
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
uz v 2 autach sa mi vylial vif.... asi 3x vypraty koberec nie na opli na 90 st v pracke vystriekany
parfemom znova vyprani a ok ...
parfemom znova vyprani a ok ...
Menší rada, aby se vám VIF nevylil. Vždy si koupím plechovku VIF a jednu malou jednorázovou flašku. Po prvním použití jednorázové flašky, si ji nechám a doma si už jen vždy připravím další dávku. Aplikace je taky výrazně jednoduší. Jednou mě pár kapek skončilo na koberečku. Vzal jsem to do sprchy teplá voda + jar a dlouho vymýval. Flek zmizel, ale smrdělo to ještě půl roku.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007