Georgeisin - Astra H Caravan
Re: Georgeisin - Astra H Caravan
Mne by sa páčili čierne stĺpiky
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
- Georgeisin
Tak jako již pár lidí odtud jsme pořídili Japonce, bude to druhé auto do rodiny. Danka má tuším Mazdu 3, někdo tu měl Civica. Tak mi nového Lancera . Chtěli jsem Astru v TOP stavu, ale nějak jsme si mezi Háčky nevybrali. A atmosféra 1,6, kterou jsem chtěl do Jéčka už je v něm opravdu dost líná a spotřebou je výše.. Takže Lancer posloužil se svou 1,6 86 KW.
Přikládám pár fotek.
Přikládám pár fotek.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Georgeisin
- Georgeisin
Peknej, na kolik vyjde podobny kocar a co ma za vybavu?
Jinak kdybys chtel trosku vylepsit hlavne po motorove strance mrkni sem, je to web kamose www.mitsubishi-evo.cz
Jinak kdybys chtel trosku vylepsit hlavne po motorove strance mrkni sem, je to web kamose www.mitsubishi-evo.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Georgeisin
V ceníku už mají pouze jedinou motorizaci, výbava invite + nějaký ty doplňky, 350k.
http://www.mitsubishi-motors.cz/modely/ ... -cenik.pdf
Miloshi, na tom odkazu moc infomací není, web jen pro evo, což já nemám...s tou 1,6 stejně žádný zázraky neudělám.
http://www.mitsubishi-motors.cz/modely/ ... -cenik.pdf
Miloshi, na tom odkazu moc infomací není, web jen pro evo, což já nemám...s tou 1,6 stejně žádný zázraky neudělám.
Auto pekny, ale ta absence automatu by mi vadila
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Auto pekne, vzdy sa mi Lancer pacil, ale jedine cerveny
- Georgeisin
Kluci, tak já již plně konvertoval.
Místo Astry jsem do páru Mitsubishi pořídil Lancer IV. generace s plnotučným atmosférickým dvoulitrem. Je to japonec, takže občas někdě hnije, ale motor, podvozek je skvělý.
Mitsubishi Lancer Sport 2.0 16V
Se tady mějte, ať Astry slouží.
Místo Astry jsem do páru Mitsubishi pořídil Lancer IV. generace s plnotučným atmosférickým dvoulitrem. Je to japonec, takže občas někdě hnije, ale motor, podvozek je skvělý.
Mitsubishi Lancer Sport 2.0 16V
Se tady mějte, ať Astry slouží.
Tak to ti gratulujem a prajem vela stastnych km. Ten prvy sa mi ale oooomnoho viac paci