Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
Re: Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
Taky mám rozsvícenou kontrolku " chudá směs" pouze svítí nebliká. Auto se mi zdá že jede normálně. Když vyjedu chybu tak je tam 17152.
Vyčistit EGR ventil?
Díky za info.
Vyčistit EGR ventil?
Díky za info.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
- Reklama
- vojtavojta
Chlapy,
v posledni dobe pokazde jak se napojim op-com tak vyskoci v EHU( entertainment head unit) chyba B0000-00 VEHICLE SPEED SIGNAL,MALFUNCTION.
Co to znamena: Signál rychlosti vozidla , PORUCHA ???.
Ma to neco spolecneho,z automatickym zesilovani radia z narustajici rychlosti???Podari se to op-comem???
v posledni dobe pokazde jak se napojim op-com tak vyskoci v EHU( entertainment head unit) chyba B0000-00 VEHICLE SPEED SIGNAL,MALFUNCTION.
Co to znamena: Signál rychlosti vozidla , PORUCHA ???.
Ma to neco spolecneho,z automatickym zesilovani radia z narustajici rychlosti???Podari se to op-comem???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Muze to mit souvis s ABS???
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Je to asi tezka otazka anebo know-how anebo to necetli jeste Ti spravni odbornici
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Nikdo nic??? To je divny!!!
OP-COM
OP-COM
Jelikož jsis neodborně dodělal NAVI tak jsi zapomněl na jeden drát a dále použíj "HLEDAT"
- vojtavojta
To jsi mi hodne pomohl ale pres to dekuji
OP-COM
OP-COM
Chybí Ti drát od ABS k Navi, proto se Ti mapa na CIDu neposunuje plynule, ale lehce škube a proto ta chyba. Stačí zapojit jeden drát a chyba je pryč.
Prosím, co znamená tato chyba? Má to souvislost s druhou lambda sondou a kuchlým předním katalizátorem a nebo že mně svítí kontrolka tlaku pneumatik? Dneska se mně rožla a nefunguje monitorování tlaku. Popřípadě kde najdu řídící jednotku/přijímač čidel? Dík
power2
Nevim jak u tebe, ale me odesly 2 senzory tlaku, tedy umrela v nich baterka. Pri diag pres opcom to hazelo battery low voltage, pak to zacalo hazet uplne nesmyslne rozdily tlaku i presto ze tlak byl OK. No a pak kontrolka na budikach a prestalo to monitorovat tlak vsech pneu. Obcas pri dlouhe jizde se to samo zmatori, ale za 1-2 dny je to opet KO.
Nevim jak u tebe, ale me odesly 2 senzory tlaku, tedy umrela v nich baterka. Pri diag pres opcom to hazelo battery low voltage, pak to zacalo hazet uplne nesmyslne rozdily tlaku i presto ze tlak byl OK. No a pak kontrolka na budikach a prestalo to monitorovat tlak vsech pneu. Obcas pri dlouhe jizde se to samo zmatori, ale za 1-2 dny je to opet KO.
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....