převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotřebení
Re: převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotře
Denny má pravdu, olej 1940004 je již také v nabídce u Opla (jiného prodejce jsem zatím nenašel). Zdá se mě pouze divné, že by dodavatel měnil barvu u stejného produktu. Spíše to bude o tom, že značkový servis používá sudové balení a tak objednává a používá stále stejný olej do všech manuálních převodovek.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Reklama
- vojtavojta
V roce 2012 byl nahrazen puvodni prevodovy olej s oznacenim GM 1940182 cerveny za GM 1940004 zluty,protoze puvodni olej nebyl schopen odolavat kruticimu momentu v prevodovkach nad 200Nm. Novy olej GM 1940004 odolava kruticimu momentu az 2400Nm.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja jineho prodejce nasel...autokelly ma v nabidce od FEBI je to zluty a primo pro prevodovky M32..nasel jsem to v sekci podle typu vozu a dal jsem naplne a tam je tento olej...Stan. píše:Denny má pravdu, olej 1940004 je již také v nabídce u Opla (jiného prodejce jsem zatím nenašel). Zdá se mě pouze divné, že by dodavatel měnil barvu u stejného produktu. Spíše to bude o tom, že značkový servis používá sudové balení a tak objednává a používá stále stejný olej do všech manuálních převodovek.
Opel Astra OPC
Pozor na oleje Febi a Swag,raději použijte origo oleje.
Toto radí i pan Sixta ,a to je ''pan převodovka''.Nikdy nevíte kdy a proč automobilka vyměnila dodavatele tohokterého oleje nebo dílu nebo náplně.Je pravda,že s ním konzultuji jen VAG a sport.
http://www.prevodovky-sixta.cz/
Toto radí i pan Sixta ,a to je ''pan převodovka''.Nikdy nevíte kdy a proč automobilka vyměnila dodavatele tohokterého oleje nebo dílu nebo náplně.Je pravda,že s ním konzultuji jen VAG a sport.
http://www.prevodovky-sixta.cz/
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak sixtu mam kousek od bydliste,pry je to bezkonkurenci prevodovkar..jsem taky premyslel ze bych tam prevodovku dovezl at se na to poradne podiva...
Opel Astra OPC
- BikerMarius
Pěkný mají stránky. Jsem si početl a pokoukal fotky. Viděl jsem dvě rozebrany M32ky a takovehle humáč tam nebyl jen na magnetu ježek a ložiska ostrouhaný. Viděl bych to natu degradaci oleje.
BTW k výměně nějakýho dílu/oleje vedou dvě cesty... jedna je dil je stejnej ale levnější nebo se narazilo na problem. Jo ještě jedna možnost problémy s dodavatelem.
sladas - jestli to máš kousek tak šup tam sní
BTW k výměně nějakýho dílu/oleje vedou dvě cesty... jedna je dil je stejnej ale levnější nebo se narazilo na problem. Jo ještě jedna možnost problémy s dodavatelem.
sladas - jestli to máš kousek tak šup tam sní
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
mam znameho co dela taky prevodovky,tak jsem se s nim domlouval nezavazne ze by to kuchnul loziska bych objednal komplet celou sadu od te firmy Zraly a jemu zaplatil praci..vyslo by to na nejakch cca 12-15 tisic kc komplet..u toho sixty je zas problem ze tam musis dovezt jen prevodovku,takze nevim kde bych to zas z auta sundaval...
Opel Astra OPC
Dobrý den pánové,
dostal jsem se do poněkud prekérní situace . Projevují se mi KO ložiska na převodovce M32 hučí a řadící páka vibruje. Můžete mi poradit někoho kdo to dokáže opravit ve východních čech. O to horší situace je, že auto mám 4 dny . Myslíte, že je nějaká reálná šance odstoupit od kupní smlouvy, nebo požadovat opravu od prodávajícího. Jedná se o firmu, která dělá dovozy. Moc díky za jakoukoliv radu.
dostal jsem se do poněkud prekérní situace . Projevují se mi KO ložiska na převodovce M32 hučí a řadící páka vibruje. Můžete mi poradit někoho kdo to dokáže opravit ve východních čech. O to horší situace je, že auto mám 4 dny . Myslíte, že je nějaká reálná šance odstoupit od kupní smlouvy, nebo požadovat opravu od prodávajícího. Jedná se o firmu, která dělá dovozy. Moc díky za jakoukoliv radu.
Ahoj,
Riesim podobnu vec, ak najdes nejaky manual, pripadne formu oficialnej komunikacie tak posun dalej.
Vdaka.
Riesim podobnu vec, ak najdes nejaky manual, pripadne formu oficialnej komunikacie tak posun dalej.
Vdaka.
Astra H, Z19DT
při výměně převodového oleje je nutno odmontovat celý spodní "šusplech", nebo stačí levý kolo? a olej GM 1940004 nebo Tutela technyx?
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW