Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
@Mayki, vojtavojta, Stan. – čtení / mazání chybových kódů: těší mě Váš zájem přátelé, ale toto opravdu nemám v plánu. Nikdy neříkej nikdy, takže neříkám nikdy, ale opravdu to není na pořadu dne...
- Reklama
- vojtavojta
Skoda,ale my pockame az zmenis nazor
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tady mám zase jeden zajímavý požadavek na MKJ: zobrazovat teplotu oleje automatické převodovky. Tak kdo má automat a tahá obytný přívěs, hlaste se...
Pepíku olejový chladič pro automatickou převodovku je součástí vodního chladiče. Teplota oleje převodovky kopíruje skoro stejně teplotu vody motoru.
-
- Kontaktovat uživatele:
takže je to tedy zcela zbytečné snažení, že?
Pepo, můžu se zeptat, jaký je aktuální stav vývoje nové verze firmware? To automatické aktivování světel za tmy po opuštění auta je skvělý nápad, takže se už nemůžu dočkat. A ten OPC Scan raději už nebudu zmiňovat... A protože mám jenom šílené nápady, tak mě napadlo ještě jedno možné rozšíření MKJ - dodělat k němu Bluetooth rozhraní a naprogramovat např. Android aplikaci pro čtení a nastavování parametrů z mobilu
-
- Kontaktovat uživatele:
nová verze firmwaru MFD-CAN_3.8cs se blíží... zatím malá ochutnávkasauce píše:...můžu se zeptat, jaký je aktuální stav vývoje nové verze firmware?
tak to není otázka pro MKJ, protože to zcela popírá jeho filosofii – zobrazení dat na GID/CID. Nicméně tak šílený nápad to zase není, viz. např. projekt Новый CAN адаптер для Astra Hsauce píše:A protože mám jenom šílené nápady, tak mě napadlo ještě jedno možné rozšíření MKJ - dodělat k němu Bluetooth rozhraní a naprogramovat např. Android aplikaci pro čtení a nastavování parametrů z mobilu
Díky moc!!! Tak už je to tam Určitě se nebudu radovat jen já
Pepo, ty nikdy nezklames, takze i za me dik a ted uz premyslim co jeste nam tam chybi a hlavne pro me duvod hacko NIKDY neprodat, protoze tolik vychytavek v aute do 200t proste clovek nenajde
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet