Dík za radu, vyskúšam.Canto159 píše:Nazdar niekde tu na fóre som čítal že treba odpojiť kábel aj z usb portu aj z interface-u počkať chvíľku a potom naskočí všetko, ja osobne som to skúšal a podarilo sa aj na mojej astre H Z19DTH a ja VeBe X18XEjajo píše:Zdravím Vás,
chcem sa opýtať, či neviete poradiť v čom môže byť problém, že sa s OP-COM nedostanem do ponuky motora a nefunguje mi ani automatické rozpoznanie vozidla. Do elektrických centier resp. do elektrických obvodov sa dostanem v pohode. Skúšal som to na troch rôznych astrách H s rôznymi motormi a nefunguje to ani u jednej.
mám Opcom china 2010 s driver 1.39 a 1.45.
Ďakujem.
OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Astra H Caravan 1,9 CDTi, 74 kW/101k, 260Nm, 2008, RaceChip 90 kW/122k, 312 Nm
- Reklama
Sem hleda neco uplne jineho a narazil na toto:
OP-COM Professional 120309c English | 8 MB | 8 MB Links
Software intended to diagnose electronic of vehicles Opel / Vauxhall / Holden 1992 to 2012, it works with China clones.
Main functions are read and clear fault codes, display live data, perform output tests. Immobiliser support, remote and key fob programming,
change variant coding of various control units, and a lot more.
Support a wide range of control units built into cars, like Engine, Transmission, ABS / ESP, Airbag, Instrument, Radio, Display, etc.
The diagnostic interface is USB based, easy to install, works under 32 and 64 bits version of Windows.do???
zkousel nekdo ???
EDIT tak nic nejde zaktivovat
pro nešťastníky co si "prehrali" firmware
The solution for programming empty PIC18F458 distroyed by OP-COM original software 2010 or 2011 with china op-com 1.45(firmware).
https://mega.co.nz/#!zIoi0YIB!CphJoAl2W ... lc0na8pKrM
OP-COM Professional 120309c English | 8 MB | 8 MB Links
Software intended to diagnose electronic of vehicles Opel / Vauxhall / Holden 1992 to 2012, it works with China clones.
Main functions are read and clear fault codes, display live data, perform output tests. Immobiliser support, remote and key fob programming,
change variant coding of various control units, and a lot more.
Support a wide range of control units built into cars, like Engine, Transmission, ABS / ESP, Airbag, Instrument, Radio, Display, etc.
The diagnostic interface is USB based, easy to install, works under 32 and 64 bits version of Windows.do???
zkousel nekdo ???
EDIT tak nic nejde zaktivovat
pro nešťastníky co si "prehrali" firmware
The solution for programming empty PIC18F458 distroyed by OP-COM original software 2010 or 2011 with china op-com 1.45(firmware).
https://mega.co.nz/#!zIoi0YIB!CphJoAl2W ... lc0na8pKrM
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Ľudia,
kde v OPCOM nájdem zanesenie DPF? Hľadal som to tam a nenašiel resp. si to to nepamätám PLS HELP
kde v OPCOM nájdem zanesenie DPF? Hľadal som to tam a nenašiel resp. si to to nepamätám PLS HELP
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
Na http://garage-automotive.com/showthread.php?tid=6194
je ke stažení verze 131223d, která už pracuje i s ročníky 2014, program Ocflash povýší FW na 1.59
Vyzkoušeno na klonu a OK.
je ke stažení verze 131223d, která už pracuje i s ročníky 2014, program Ocflash povýší FW na 1.59
Vyzkoušeno na klonu a OK.
Astra H Sport, Z18XER 103 KW r. 2008, IDS+, Bi-Xenon, Keyless (Open&Start)
Hoonza
a nechce to nekam nahrat at se nemusime registrovat???
Co stary OP-COM je funkcni po nahrani noveho FW, mas odzkousene ze jde delat to co ve starem opcomu ???
a nechce to nekam nahrat at se nemusime registrovat???
Co stary OP-COM je funkcni po nahrani noveho FW, mas odzkousene ze jde delat to co ve starem opcomu ???
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Mám odzkoušeno, FW šel povýšit na 1.59, celkově je to rychlejší. Zkoušel jsem to dnes na Vectře C. Bez problémů - jde variantní konfigurace snad u všech jednotek, navíc jsou nové testy a jsou k dispozici vozidla modelového roku 2014.
U Vectry C jde třeba navíc testovat akční členy nezávislého topení.............
Šířit to nelegálně nechci.
U Vectry C jde třeba navíc testovat akční členy nezávislého topení.............
Šířit to nelegálně nechci.
Astra H Sport, Z18XER 103 KW r. 2008, IDS+, Bi-Xenon, Keyless (Open&Start)
Ak to nechces sirit tak zmaz odkaz , nie sme warez forum
Hladajte na uloz to , pripadne pm
Vyskusane-funkcne
Hladajte na uloz to , pripadne pm
Vyskusane-funkcne
SAAB 9-3 SS 1.8t MY09
Jen pro info, zveřejnění odkazu není trestné. Trestné je sdílení či přímé poskytnutí.
Tím ale nechci říct, že tu ten odkaz má být. Jen pro info.
Tím ale nechci říct, že tu ten odkaz má být. Jen pro info.
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
Je to v sekcii engine v measuring blocks len sa tym treba preklikat alebo vybrat spravne hodnoty z listu.wiki133 píše:Ľudia,
Astra H, Z19DT