výmena svetiel za angel eyes + xenon

Úpravy od motoru až po plasty
silver
Kontaktovat uživatele:

Re: výmena svetiel za angel eyes + xenon

Příspěvek od silver » 08 led 2013, 08:58

irmscher píše:hele ty jabko s hruškama :-) ,já reaguji na téma,co je v názvu místnosti,tudíž správně.kdyby na tvoje,napsal bych citaci.
tudiiis nespravne :roll:
irmscher píše:angel eyes na opla? a co ještě z bmw tam namontuješ,že to je tak dobré?.... :(
nezdalo sa mi ze reagujes na tema,nabuduce si sformuluj odpoved jasnejsie ;)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

Reklama

jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour » 15 dub 2014, 18:48

Tak tieto svetla sa podla mna podarili. Vyzeraju podla mna lepsie ako original. A cena bez kabelaze, celkom dobra.
http://www.ebay.de/itm/CCFL-SCHEINWERFE ... 7877&rt=nc
Přílohy
image.jpg
image.jpg
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

zichi

Příspěvek od zichi » 15 dub 2014, 20:56

jour: Předpokládám, že jsou bez homologace. Protože denní svícení takového tvaru má patentován koncern VW, tudíž to nemůže být homologované. Jinak bych se jim nebránil. ;)

jakubino

Příspěvek od jakubino » 08 zář 2014, 18:09

caute Oplovi pratele.. !

chci se zeptat, menil nekdo svetla na svem voze za angel eyes, myslim nahradil puvodni za nove?

1. jaka je vymena?
1. zvladnu svepomoci pri trocha sikovnosti bez dilny pred barakem na parking place?
2. jak tyhle svetla s cockou a H7 zarovkou sviti?
3. tyhle treba :arrow: nemate je nekdo?
ObrázekObrázek

diky za kazdy poznatek a za odpovedi k mym otazkam budu velice rad, dekuji cau JKBN
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour » 10 zář 2014, 10:06

jakubino: myslim ze konkretne tieto svetla tu od zaciatku vlakna opisoval x-father, precitaj si vsetky jeho postrehy
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 10 zář 2014, 12:15

Áno.

Ve zkratce velmi špatně svítí, jsou křehké a lámou se, žárovičky podsvícení kroužku furt vypadávají. Vyměnit žárovku, aniž by sis omylem vytáhnul nějakou žárovičku z podsvícení kroužku je prakticky nemožné a stejně tak nasadit gumovou krytku zpět na světlomet podběhem je asi tak o 666% obtížnější, než u origo halogenů.

Pozitivní věc na těchto světlometech je fakt, že se naučíš demontovat masku, nárazník a světlomet do 10 minut, protože to budeš dělat často. ;)

jakubino

Příspěvek od jakubino » 10 zář 2014, 19:28

pravda pani, sem to udelal presne jaxe nema.. v casovem shonu sem hledal malo se omlouvam..

proctu..

Diky moc X-Father, takze se na to vy.. ale libily by se mi :p no neva.. jeste jednou diky a ja du cist OK OK OK caaau
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

yFree

Příspěvek od yFree » 16 srp 2015, 11:14

jour píše:Tak tieto svetla sa podla mna podarili. Vyzeraju podla mna lepsie ako original. A cena bez kabelaze, celkom dobra.
http://www.ebay.de/itm/CCFL-SCHEINWERFE ... 7877&rt=nc
Ahoj.
Dúfam, že toto vlákno ešte bude niekto čítať. Plánujem výmenu svetlometov ale váham, či kúpiť druhovýrobu alebo konkrétne tieto v tomto odkaze :
https://www.f2tuning.cz/tuning-shop/OPE ... -d5304.htm
Má ich niekto z Vás namontované? Videl som video na YT a príde mi, že svietia dobre a predajca tvrdí, že sú homologované pre EU.
Potrebujem aby som dobre videl za dažďa v noci. Má niekto Astru H od nova aby mohol napísať či s novými svietila dobre? Pretože teraz je to tragédia na zabitie.
Inak mám astru H 04, s obyč xenonami.
Ďakujem.
Astra H 110kw

Westler

Příspěvek od Westler » 16 srp 2015, 12:48

yFree - ahoj, mam Astru od novoty s xenonama (AHL), svitila a sviti porad dobre. Vybojky vymeneny v cca 65tis km protoze v jednom svetle odesel starter, ted mam cca 122tis km a sviti stale dobre. Zkousel jsi vycistit cocky a vymenit vybojky? Na kamaradove Audi A3 rv.2003 to dost pomohlo.

Jeste k jizde v desti - s xenonama budes v noci v desti vzdycky videt hur, je to dano indexem reprodukce barev (Ra), ktery souvisi s barvou svetla (cim mene Kelvinu, tim lepsi barevne podani, idealne 4300-4500K)

Pokud budes chtit menit svetla, tak muzes zvazit druhovyrobu orig. svetel, napr. tu (bez nataceni do zatacek) - http://www.aci.cz/3745981-pr-svetlo-xen ... 93811.html pro srovnani original Hella tu - http://www.aci.cz/3745982h-pr-svetlo-xe ... 31011.html
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

yFree

Příspěvek od yFree » 16 srp 2015, 18:12

Čočky som veru nečistil,.. pokial som niekde dobre čítal, tak to obnáša rozlepiť svetlo a z vnútra ju potom vyleštiť. Do toho sa mi moc nechce. Mám tam asi 2 roky staré výbojky od philips(4300k) v domení, že bude svietiť lepšie..ale nie. Mám strach, že dám do toho 10tisíc a výsledok bude rovnaký.
Takže tie Angel eyes nedoporučuješ..
Astra H 110kw

Odpovědět