Zdravím Vás,
mám problém s kamerou, neviem kde mám hladať chybu. Pri zapnutom kluči v polohe 1 kamera funguje tak ako má. Pri naštartovanom motore sa kamera správa ako nezapojená - píše mi "no signal". Neviete mi poradiť v čom mám hladať problém??? Kamera je zapojená na svetlá spiatočky.
Ďakujem.
Cúvacia kamera - problém
Re: Cúvacia kamera - problém
Astra H Caravan 1,9 CDTi, 74 kW/101k, 260Nm, 2008, RaceChip 90 kW/122k, 312 Nm
- Reklama
- rosta12345
asi bych nejdřív změřil jestli jde na ní napájení v okamžiku když nefunguje
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
-
- Kontaktovat uživatele:
problém bude velmi pravděpodobně v tom, že s běžícím motorem je signál z kamery velmi rušený, což může u některých zařízení vést k tomu, že ho vyhodnotí jako zcela neplatný. Problém pravděpodobně odstraníš doplněním filtru do napájení kamery, viz. předchozí příspěvky v tomto vláknu.jajo píše:Pri zapnutom kluči v polohe 1 kamera funguje tak ako má. Pri naštartovanom motore sa kamera správa ako nezapojená - píše mi "no signal".
Jednoduchý pokus: připoj napájení kamery přímo na bateriových 12V. Uvidíš, že i při běžícím motoru bude obraz OK. Pokud tomu tak bude, je problém v napájení z couvaček a dodatečný filtr by měl pomoci problém odstarnit
Dík Pepas skúsim to podľa tvojej rady.
Takže dnes som problém vyriešil. Urobilo to jedno relátko a všetko funguje ako má.