Maxnuke - Astra H 1.7. 74kw
Re: Maxnuke - Astra H 1.7. 74kw
Tyto kola jsem chtěl od začátku, ale dojížděl jsem 3 roky pneu na starých discích z Astra G. Když budou čepičky za rozumnou cena, tak jistě dokoupím. Tapatalk na tomto forum opravdu děsivě blbne. Ale už vím, že je lepší fotky přikládat jako přílohu a ne jako obrázek.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
- Reklama
Problem s tym obrazkom bol, ze mal na vysku viac ako 800px (obmedzenie nastavene adminom).
Tak budu dávat jen horizontální fotky a je to vyřešeno díky za radu.
Podařil se mě sehnat za velmi dobrou cenu GID a panel automatické klimatizace, takže se nebude dodělávat polo automatika, ale automatika. Ještě jsem zvědav, až RomanK prohlídne auto co bude vše ještě potřeba dodělat a sehnat, aby to fungovalo. Rozhodně toho nebude málo.
Auto prodáno a koupena Zafira, tak nevím jestli LOCK, nebo smazat. Nechám na administrátorovy nevím jak to chodí.
Staci tema prejmenovat nebo si zaloz nove a ja sem dam pokracovani ...
Jinak co motor/prevodovka? To me zajima
Jinak co motor/prevodovka? To me zajima

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jako já jsem strašně moc spokojen. Motor super, převodovka no. Když se jede na pohodu, tak řadí super. Při ostřejší jízdě je tam prodleva, ale co bych chtěl. Jinak auto je celkově v pořádku. Sice svítí kontrola tlaku penu, nejde zapnou SPORT a nesvítí mlhovky, ale to vyřeší RomanK, snad to budou jen prkotiny a poslední věcí co se musí opravit.