gumova vana/podlozka do kufru
Re: gumova vana/podlozka do kufru
Jsou takové podložky i do GTC?
- Reklama
ta moja je bez nejakeho napisu, tak neviem. ale nie je protismykova, tak mi veci lietaju po celom kufrishane541 píše:ja som s tou podlozkou kupil. pozrem vyrobcu.
Zafira B Z18XER.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Robia sa aj pre GTC, no momentalne ju nemam.Luke píše:Jsou takové podložky i do GTC?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- rosta12345
Zdravím všechny
měl bych taky dotaz ohledně vany do kufru viděl jsem na některých shopech že se prodávají dvě verze pro německou variantu a českou variantu, tak bych se chtěl zeptat jestli někdo neví jaký je mezi nimi rozdíl ? Mají snad německé Zafiry jinak tvarovaný kufr než České?
No a když jsem u těch dotazů tak bych měl ještě jeden ohledně gumových koberců viděl jsem že se prodávají pro 5 a 7 místné verze, chápu správně že 5 místná bude mít 4 koberce a 7 místná 6 koberců s tím že 4 koberce jsou stéjné a u 7 místné sady jsou akorát 2 kusy navíc ?
měl bych taky dotaz ohledně vany do kufru viděl jsem na některých shopech že se prodávají dvě verze pro německou variantu a českou variantu, tak bych se chtěl zeptat jestli někdo neví jaký je mezi nimi rozdíl ? Mají snad německé Zafiry jinak tvarovaný kufr než České?
No a když jsem u těch dotazů tak bych měl ještě jeden ohledně gumových koberců viděl jsem že se prodávají pro 5 a 7 místné verze, chápu správně že 5 místná bude mít 4 koberce a 7 místná 6 koberců s tím že 4 koberce jsou stéjné a u 7 místné sady jsou akorát 2 kusy navíc ?
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
Ja som nasiel viacero veci, ktore su urcene pre Nemecko a ostatny trh, ale vzdy sa jednalo o rovnaky tovar. Napr. tieniace clony dozadu su pre Nemecko/zvysok a ked som chcel kupit tie okrem Nemecka, tak mi v Opli povedali, ze sa uz nerobia a objednali mi pre Nemecko. Moja hypoteza je, ze to ma nieco spolocne s nejakymi normami, ktore su/boli prisnejsie pre Nemecko a preto sa mozno nemohli pouzit nejake chemikalie pre vyrobu/balenie, alebo nieco podobne. Ale mozno pravda je niekde inde.
Pozrel som do EPC a gumova vana do kufra na Zafiru je len jedna, kat. cislo 17 22 587
Pozrel som do EPC a gumova vana do kufra na Zafiru je len jedna, kat. cislo 17 22 587
- rosta12345
narazil jsem na to třeba tady :
http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=36156
a druhá
http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=36155
foto píšou bohužel orientační takže podle toho prd poznám objednací číslo mají ale jiné skusím jim napsat jaký je mezi nima rozdíl jestli budou vědět ?
http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=36156
a druhá
http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=36155
foto píšou bohužel orientační takže podle toho prd poznám objednací číslo mají ale jiné skusím jim napsat jaký je mezi nima rozdíl jestli budou vědět ?
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
- rosta12345
tak už mi přišla odpověď ohledně van
přikládám fotky německé a české verze
přikládám fotky německé a české verze
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
To je nejaka blbost, nie? Ved ta ceska ti nebude pasovat, lebo nema to vykrojenie na spodne uchytne oka na pasy pre tretiu radu. Nebude to na nejaku N-kovu verziu bez tretej rady sedadiel alebo nieco podobne?
- rosta12345
to netušim to jsou fotky které mi přišly od prodejce, já myslel že když se rozloží 3. řada tak musí vana ven ?
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
To ano, ale tie kovove oka ti trcia z podlahy, aj ked mas sedadla sklopene.
Naposledy upravil(a) mironto dne 19 srp 2014, 18:34, celkem upraveno 1 x.