Centrální zamykání
Centrální zamykání
Malá zajímavost pro ty, co nečetli pozorně návod k použití.
Včera jsme s Vojtou a s Romanem zjistili, že pokud Astru H, Corsu D a nebo Zafiru B zamknete z jakéhokoliv důvodu klíčem přes zámek ve dveřích (ne DO) zamknou se pouze dveře u řidiče a ne zbytek vozidla. Dost velký pokrok, třeba proti Astře G a Zafiře A...
Včera jsme s Vojtou a s Romanem zjistili, že pokud Astru H, Corsu D a nebo Zafiru B zamknete z jakéhokoliv důvodu klíčem přes zámek ve dveřích (ne DO) zamknou se pouze dveře u řidiče a ne zbytek vozidla. Dost velký pokrok, třeba proti Astře G a Zafiře A...
- Reklama
Re: Centrální zamykání
Toto som zistil raz pred jedným veľkým nákupným centrom, keď som nechcel uzamykať auto na DO, ale kľúčom cez zámok. Nakoniec som musel tak, či tak zamknúť na DO. Bol som dosť prekvapení, že mi to nešlo. Podľa mňa je to dosť blbosť od nemeckých inžinierov!!!! Nemyslíte?
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
nechci nejak machrovat ale už to vím celkem dlouho a tak trochu jsem se bál jestli to není jen na mojem gtc ale jak vidim tak ne...je to ale celkem naprd kdyz mi odejde nedej boze baterka tak nevim jak to zamknu...
Opel Astra OPC
je to popsané v manuálu, klíčem nějakým otvorem nad zámkem každé dveře zvlášť, klíčem jen zatlačit, jestli jsem dobře četl...
Tiež som to nevedel zajtra skúsim
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
možna asi vim je tam takova cerna zaslepka tak pod tim to asi bude,ale jak rika pepcco je to docela nevychytane ze to nejde normalne pres zamek ten central...rekl bych ze velke minus
Opel Astra OPC
JJ, také jsem cca před dvouma měsíci na tohle přišel, když mi trucoval klíček a nechtěl zamknout na dálku auto.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
To teda je určite veľké mínus, že to nejde zamknúť naraz celé auto kľúčom cez zámok.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
To je myšleno nouzové zavření všech dveří ( asi kromě řidičových ) , když nejde dálka ? To jako někde zevnitř na dveřích je nějaké místo pro zatlačení klíčem a uzamčení ?Pepino_GH píše: klíčem nějakým otvorem nad zámkem každé dveře zvlášť, klíčem jen zatlačit......
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- david.tomko
Je to tak, jedná se o nouzové zamčení vozidla, loni v zimě mi odeša startovací baterie a hned jsem musel přemýšlet jak to zamknu. Jen do kufru se nedostanete . Ta černá prachovka tam pood zámkem opravdu je a stačí do ní strčit klíč a zámek se posune do polohy zamčeno. Otevřít lze páčkou zevnitř.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport