celoročné pneumatiky
celoročné pneumatiky
Aký je váš nazor na celoročné pneumatiky?
- Reklama
Re: celoročné pneumatiky
zalezi na tom kolko km ročne najazdíš a taktiež na štýle jazdy
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Rozhodně ne, otec si je koupil na náklaďák a životnost oproti normálním byla hodně špatná. A rozhodně neušetřil v kombinaci letní/zimní vs celoroční.
Pokud s tím budeš jezdit jen do kostela nebo se odstěhuješ do klimatu, kdy teploty nejsou zima/léto tak rozdílné tak se ti vyplatí... ale už jen logicky se ti ty pneumatiky musí zákonitě sjíždět v létě rychleji a v zimě to ve srovnání čistě zimní pneu musí mít horší vlastnosti. V létě díky vzorku i zvýšená hlučnost.
Pokud s tím budeš jezdit jen do kostela nebo se odstěhuješ do klimatu, kdy teploty nejsou zima/léto tak rozdílné tak se ti vyplatí... ale už jen logicky se ti ty pneumatiky musí zákonitě sjíždět v létě rychleji a v zimě to ve srovnání čistě zimní pneu musí mít horší vlastnosti. V létě díky vzorku i zvýšená hlučnost.
myslým, že nemôžeš porovnávať nakladak s osobákom a terajšie univerzály su už o inom ako tie z pred 20-30 rokov, vyrabajú ich renovované zn. a keby neboli dobré nekazili by si meno, podla mna radšej univerzály ako zostarnuté letné a zimné aj ked s dobrým dezénom
Asi takhle. ani kocka ani pes takze jak to muze fungovat
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Pokud jsi defenzivní řidič s malým ročním nájezdem do 1000km/ měsíc, má cenu nad tim alespoň uvažovat. Každopádně, jak bylo psáno výše - v létě budou měkké, aby v zimě mohli mít alespoň nějaké kloudné vlastnosti.
Za mě nedoporučuji tyto gumy!! Je to šetření na špatném místě.
Za mě nedoporučuji tyto gumy!! Je to šetření na špatném místě.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
volakedy boli len také a este s mensou kvalitou a jazdili na nich cele generacie, nepropagujem ich osobne mám tiež zimné-letné ale kto najazdí ročne 10000 tak je to pre neho alternatíva lebo taký nezoderie zimné ani letne ale oboje zostarnu a určite su lepšie univerzalne ako zostarnuté letne - zimne
Osobně bych si je nekoupil. S malým ročním nájezdem Ti pneumatiky vydrží 5 let v pohodě, takže se ta investice, byť na začátku vyšší, rozloží na dost dlouhou dobu, kdy Tě to nic nestojí. Nevím sice jak je to s výdrží celoročních, ale myslím, že po dvou teplejších létech už Ti na zimu ty 4mm nezbydou. Bydlet v jihomoravskym kraji a nejezdit v zimě na dovču, asi OK, ale jinak jsem stejnýho názoru jako kluci nahoře - tady bych nešetřil.
se mi neodeslala odpověď... timeout asi.
Nejlevnější varianta je mít dvě sady a oboje dojezdit, nemluvě o vyšší bezpečnosti provozu a komfortu jízdy. Ale třeba pokud bude auto za dva roky prodávat, má malý nájezd převážně ve městě a je problém s uskladněním pneu (i tahle služba ale existuje) tak bych se celoročním nebránil. Návštěvník hor po nich asi nesáhne, stejně jako polykač kilometrů, pro někoho ale mohou být ideální volba.
Nejlevnější varianta je mít dvě sady a oboje dojezdit, nemluvě o vyšší bezpečnosti provozu a komfortu jízdy. Ale třeba pokud bude auto za dva roky prodávat, má malý nájezd převážně ve městě a je problém s uskladněním pneu (i tahle služba ale existuje) tak bych se celoročním nebránil. Návštěvník hor po nich asi nesáhne, stejně jako polykač kilometrů, pro někoho ale mohou být ideální volba.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE