aktualizace fw u CIM modulu - idealne usti nad labem a okoli
aktualizace fw u CIM modulu - idealne usti nad labem a okoli
Ahoj vsem.
Mam zafiru B, 2006, 1,8 103kw a mam problem s tim, ze obcas otocim klickem a rozsviti se mi standardne kontrolky, ale pote co chci nastartovat to uz neudela vubec nic. Vyndam a zandam klicek a nastartuji. Stava se mi to cim dal casteji, tak jsem hledal na foru a zjistil, ze by to mohl delat CIM modul a ze vetsinou staci pouze preprogramovat. Nasel by se nekdo (nejlepe usti nad labem a okoli) kdo by byl schopen a ochoten se mi na to podivat? Cenu a blizsi info prosim klidne do SZ nebo na email tesyno@gmail.com.
Dekuji, tesyno
Mam zafiru B, 2006, 1,8 103kw a mam problem s tim, ze obcas otocim klickem a rozsviti se mi standardne kontrolky, ale pote co chci nastartovat to uz neudela vubec nic. Vyndam a zandam klicek a nastartuji. Stava se mi to cim dal casteji, tak jsem hledal na foru a zjistil, ze by to mohl delat CIM modul a ze vetsinou staci pouze preprogramovat. Nasel by se nekdo (nejlepe usti nad labem a okoli) kdo by byl schopen a ochoten se mi na to podivat? Cenu a blizsi info prosim klidne do SZ nebo na email tesyno@gmail.com.
Dekuji, tesyno
Zafira B 1,8 16v 103kW
- Reklama
Re: aktualizace fw u CIM modulu - idealne usti nad labem a o
Kolego koukam ze jsi udelal upgrade Zajed do Opla v ramci svolavaci akce a mas to zadarmo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj Milosi. Jojo upgrade probehl. Po astre G jsem udelal nejvetsi chybu ve svem motorovem zivote a koupil peugeota, ale loni jsem presel zpet k oplu a opet max spokojenost.
Jak je to prosim s temi svolavacimi akcemi? Nic se mi k tomu nepodarilo najit tedy nic konkretniho.
Diky
Jak je to prosim s temi svolavacimi akcemi? Nic se mi k tomu nepodarilo najit tedy nic konkretniho.
Diky
Zafira B 1,8 16v 103kW
Jo taky jsem jel na svolávací akci a bylo mi řečeno, že akce platila do konce roku 2012. Pak bych si musel sám zaplatit to ukostření Cimu. Stálo to ale do 500,-Kč. Naštěstí jsem to měl již hotové, dělali to ještě v Německu v servisu..... Takže zavolej do Opela a oni Ti poradí...
Niekde sa už písalo, že stačí vyčistiť konakty na CIM-e. Treba Hledat
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Taky bych zkusil pouzivat druhy klic.
Druhý klíč mi na to nějak nefunguje a propojení CIMu nemám. Před rokem jsem se snažil komunikovat s Opelem Steiger v Malešicích, ale volání do dutého stromu je příhodný popis komunikace
Opět mám prosbičku - najde se někdo kdo by dokázal aktualizovat SW v CIM? Zabira B 1.8 103kW 2006. Ideálně někde cca v severních čechách??
Zafira B 1,8 16v 103kW