Jaká cena za plecháče
Jaká cena za plecháče
Budu se ohlížet po koupi 4x plecháčů na Astru H . Obecně : když teď má auto kola alu 16" , mám se shánět zase po 16" plecháčích , nebo na zimu klidně stačí 15" ? Jezdím spíše kratší trasy , několikrát za týden . A cena ? Kolik asi by tak měly stát slušné , ne nové plecháče ? Tak asi od - do , cena za kus ? Díky
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
Re: Jaká cena za plecháče
Záleží na tom, jestli Tvoje motorizace, a tím i velikost kotoučů a třmenů, umožňuje použití 15" disků. Už se tu o tom psalo...
Ach tak ? Tak to si musím všechno zjistit
Ale každopádně , nějaká obecná cena za slušné plecháče , nad kterou bych asi neměl jít ?
Ale každopádně , nějaká obecná cena za slušné plecháče , nad kterou bych asi neměl jít ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Zalezi na tom v akom stave chces kupit tie plechace.......ja som kupil v super stave 16" aj s origo puklicami za 95€ a som nadmieru spokojny......uz mam na nich osadene Goodyear UG7+.
K velkosti plechacov: pozri sa do tech. preukazu, tam mas zapisane velkosti kolies.
K velkosti plechacov: pozri sa do tech. preukazu, tam mas zapisane velkosti kolies.
Minimálně 16ky musíš koupi, 15ky tam nedáš.bubo píše:Budu se ohlížet po koupi 4x plecháčů na Astru H . Obecně : když teď má auto kola alu 16" , mám se shánět zase po 16" plecháčích , nebo na zimu klidně stačí 15" ? Jezdím spíše kratší trasy , několikrát za týden . A cena ? Kolik asi by tak měly stát slušné , ne nové plecháče ? Tak asi od - do , cena za kus ? Díky
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
2000kc za 4plechy v dobrem stavu je podle me strop
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To nejde tahle obecně říct, já mám ted na zimu plechy na autě, 15ky, takže fakt záleží na motoru.dark píše: Minimálně 16ky musíš koupi, 15ky tam nedáš.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Určitě,já mám letní 16 lité a na zimu jsem tam ted dával 15 plechy.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Já sikoupil 15ky, a pak mi byly k ničemu, protože se tam nevešly...a teď se jich nemůžu ani zbavit
Dnes mi přišly 16ky gumy, tak je nasadím na Alu. Znova plechy shánět už nebudu.
Dnes mi přišly 16ky gumy, tak je nasadím na Alu. Znova plechy shánět už nebudu.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Apikk
A ty máš 15ky napsaný v techničáku, že si je koupil? Kdybys tam měl napsaný min.16ky, tak to bylo jasný. Máš prostě silný auto.
A ty máš 15ky napsaný v techničáku, že si je koupil? Kdybys tam měl napsaný min.16ky, tak to bylo jasný. Máš prostě silný auto.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW