Irma - Opel Astra Irmscher 1.6 77kW
Re: Irma - Opel Astra Irmscher 1.6 77kW
Diky chlapi.
Zatiaľ len viem že budem musieť riešiť klasické choroby týchto Astier, a to zatekajúce dvere (vyzerá to tak že všetky štyri) a ulomená klapka vnútorného okruhu vetrania. No a potom sa vrhnem na prerábku podsvietenia komplet prístrojov do bielej farby. Tá oranžová tomu moc nejde.
Zatiaľ len viem že budem musieť riešiť klasické choroby týchto Astier, a to zatekajúce dvere (vyzerá to tak že všetky štyri) a ulomená klapka vnútorného okruhu vetrania. No a potom sa vrhnem na prerábku podsvietenia komplet prístrojov do bielej farby. Tá oranžová tomu moc nejde.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
- Reklama
Marek - a ještě barevný displej a trysky z insignie..... to bude never ending story jako u všech
Hodně pěkná. Černá Astře sekne
Vítej a ať slouží
Vítej a ať slouží
Tak som sa dnes pustil do prvých opráv. Vyčistil som a opravil polámané páčky na ovládanie okien a tiež kolísku na tlačidlo nastavovania zrkadiel. Na plošnom spoji bola tiež trošku korózia, asi tam niečo niekedy zatieklo. Po zložení všetko OK.
Už je vo výrobe aj trubka na opravu klapky vnútorného okruhu vetrania a tiež prúdový obmedzovač pre servo ovládania klapky. To sa chystám nahodiť cez víkend. A tiež je v pláne cez víkend pretesnenie zatekajúcich dverí.
Už je vo výrobe aj trubka na opravu klapky vnútorného okruhu vetrania a tiež prúdový obmedzovač pre servo ovládania klapky. To sa chystám nahodiť cez víkend. A tiež je v pláne cez víkend pretesnenie zatekajúcich dverí.
Kde a jak vyrábíš trubku na opravu klapky vnútorného okruhu vetrania? Samo domo?
Chtěl bych taky ale dobrá duše, která je nabízela kdysi už je nedělá.. Pak už se jen odhodlat a provést tuto operaci Jen tak btw - kdyby se na to chystal někdo v okolí Brna - rád se podívám, pomůžu a následně zkusím u sebe
Chtěl bych taky ale dobrá duše, která je nabízela kdysi už je nedělá.. Pak už se jen odhodlat a provést tuto operaci Jen tak btw - kdyby se na to chystal někdo v okolí Brna - rád se podívám, pomůžu a následně zkusím u sebe
Trubku som si dal vyrobiť z antikoru na sústruhu. Dúfam že tento týždeň bude hotová.
Tak som tento týždeň presvietil interiér led žiarovkami z Ebayu. Vymenené všetky interiérové, zatiaľ okrem priehradky spolujazdca. Tam možno nalepím kus led pásu. Tiež vymenené ledky aj na ŠPZ. V kufri som pôvodné svetlo zrušil úplne a dal tam 25cm led pásu so svietivosťou 600lm na meter. Na led pás som len prilepil suchý zips a takto dal na čalúnenie. Ešte rozmýšlam to isté dať aj na druhú stranu kufra. Cena celého osvetlenia bola cca 6-7€. Vrátane použitého led pásu.
Naposledy upravil(a) Marek65 dne 06 srp 2014, 23:55, celkem upraveno 2 x.
Ešte foto kufra
Vyborna prace s tim podsvicenim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet