Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy
Re: Lukeho GTC
Díky za názor ale jsem spokojen
Komplet nabídky několika dodavatelů jsem projel a né jednou.. jediné, co mi padly do okna byly opět tyto a další borbety, které už se delší dobu nevyrábí a nedají se sehnat.. takže jasná volba..
Navíc u těch si nejsem jistý jestli by nebyly ztracené.. A jak tady někteří kolegové psali pak už by bylo skoro jedno jestli mám obyč. černé ocelové nebo černé ztracené liťáky..
Komplet nabídky několika dodavatelů jsem projel a né jednou.. jediné, co mi padly do okna byly opět tyto a další borbety, které už se delší dobu nevyrábí a nedají se sehnat.. takže jasná volba..
Navíc u těch si nejsem jistý jestli by nebyly ztracené.. A jak tady někteří kolegové psali pak už by bylo skoro jedno jestli mám obyč. černé ocelové nebo černé ztracené liťáky..
- Reklama
Re: Lukeho GTC - VOSK
Zdarec - říkám si, že by ta moje zářivá barva chtěla navoskovat aby zářivá i zůstala. Máte někdo dobře zkušenosti s ručním voskováním v Brně? Buďto od nějaké firmy, co se mytím aut zajímá, popř. nějaký ozkoušený vosk - kdybych do toho šel sám? Díky za rady a názory
Ja som si to naposledy odmakal rucne, pouzil som Turtle Wax Color Magic Plus+ a vysledok je myslim uspokojivy.
Naposledy upravil(a) mironto dne 12 čer 2017, 15:34, celkem upraveno 2 x.
ty borbety jsou pěkný, z těch co si tu dával asi nejlepší volba
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Nakonec jsem použil leštěnku s voskem od sheronu a zatím spokojenost.. Už jsem to měl doma takže mi přišlo zbytečné kupovat něco nového a tohle nechat dál ležet..
Na ostré chorvatské slunce to stačilo ( i na 1 denní průtrž, která nás zastihla ). Byl jsem až překvapený jako vždy, že se po chorvatských silnicích pohybuje až tolik oplů a samozřejmě zejména Astry H
Celková trasa tam zpět Brno - Trogir a nějaké ježdění po okolí = 2000 km s průměrnou spotřebou 6,3 l/100km. Což je myslím, na GTC 1.6 se 3 lidskými váhami + plným kufrem a zaskládanými 2 sedadly věcí, dobré (bylo 6 l/100 km ale sem tam nějaká zácpa a bylo 6,3).
Jediné nemilé překvapení byla pokuta od slovinských policistů za jízdu bez dálniční známky. Bohužel jsem důvěřoval navigaci a netušil jsem, že oproti všem zemím je ve Slovinsku potřeba mít dálniční známku i na rychlostních silnicích... Což znamenalo vyjet před Mariborem špatným výjezdem po modře značené rychlostní komunikaci (která byla podle navigace brána jako "mimo dálnice a zpoplatněné silnice") a po necelých 400 m než bych se stihl otočit mě už brali tuto chybu očekávající strážníci... Dokonce i ve 3 hodiny ráno. Takže tato chyba a moje nevědomost nás stála 150 EUR.
Takže pouze kdyby někdo z Vás byl neznalý tak jako já - pokud se budete při jízdě přes Slovinsko vyhýbat dálnici tak můžete jet pouze po žlutě označených cestách a komunikacích, na modré rychlostní komunikace a zelené dálnice je potřeba předražená dálniční známka...
Později sem hodím nějakou fotku
Na ostré chorvatské slunce to stačilo ( i na 1 denní průtrž, která nás zastihla ). Byl jsem až překvapený jako vždy, že se po chorvatských silnicích pohybuje až tolik oplů a samozřejmě zejména Astry H
Celková trasa tam zpět Brno - Trogir a nějaké ježdění po okolí = 2000 km s průměrnou spotřebou 6,3 l/100km. Což je myslím, na GTC 1.6 se 3 lidskými váhami + plným kufrem a zaskládanými 2 sedadly věcí, dobré (bylo 6 l/100 km ale sem tam nějaká zácpa a bylo 6,3).
Jediné nemilé překvapení byla pokuta od slovinských policistů za jízdu bez dálniční známky. Bohužel jsem důvěřoval navigaci a netušil jsem, že oproti všem zemím je ve Slovinsku potřeba mít dálniční známku i na rychlostních silnicích... Což znamenalo vyjet před Mariborem špatným výjezdem po modře značené rychlostní komunikaci (která byla podle navigace brána jako "mimo dálnice a zpoplatněné silnice") a po necelých 400 m než bych se stihl otočit mě už brali tuto chybu očekávající strážníci... Dokonce i ve 3 hodiny ráno. Takže tato chyba a moje nevědomost nás stála 150 EUR.
Takže pouze kdyby někdo z Vás byl neznalý tak jako já - pokud se budete při jízdě přes Slovinsko vyhýbat dálnici tak můžete jet pouze po žlutě označených cestách a komunikacích, na modré rychlostní komunikace a zelené dálnice je potřeba předražená dálniční známka...
Později sem hodím nějakou fotku
Naposledy upravil(a) Luke dne 31 led 2015, 15:28, celkem upraveno 1 x.
Re: Lukeho GTC - Chorvatsko
http://autokosmetika.heureka.cz/sonax-v ... l-protect/
Tohle mám já a je to skvělá věc.
Tohle mám já a je to skvělá věc.
Re: Lukeho GTC "Vanessa"
Právě jsem z původní autokamery Truecam A3 přesedlal na novou Truecam A4 a mohu obě kamery vřele doporučit Zejména kvalita obrazu a vůbec celé kamery je oproti předchozím pokusům o autokamery (co se mi dostaly do rukou) úplně o něčem jiném.
Jak budu mít chvíli hodím sem obsáhlejší recenzi + nějaké vzorové videa a fotky
Naneštěstí teď musím řešit blbnoucí rychloměr a svítící kontrolku ABS
Jak budu mít chvíli hodím sem obsáhlejší recenzi + nějaké vzorové videa a fotky
Naneštěstí teď musím řešit blbnoucí rychloměr a svítící kontrolku ABS
Tak to som zvedavy na tvoje hodnotenie. Ja som na nou tiez uvazoval, no asi pojdem do A5. A7 je uz podla mna zbytocna, ale mozno aj to bude moznost.
Musím se přiznat - udělal jsem si radost a nemůžu se dočkat jak jej budu mít na voze
Origo GM - průměr 45 mm - přesně ten, který potřebuji a nemohl jsem jej nikde sehnat..
Origo GM - průměr 45 mm - přesně ten, který potřebuji a nemohl jsem jej nikde sehnat..