Astra H vs. Corsa D
Astra H vs. Corsa D
Moje astra půjde od příštího týdne do garáže rodičům a uvažuju výhledově co pořídit manželce na popojíždění do práce (momentálně jezdí tak max. nádrž měsíčně)
tzn.
motor - benzín (1,4 nebo 1,6, u corsy min. 1,2)
dveře - já bych 5 (menželce by stačily 3)
cena max. 150
Chtěl bych znát názor co byste zvolili vy Hčko, nebo D corsu? Nejlepší srovnání asi bude mít Vojta ( by se mohl rozepsat.)
tzn.
motor - benzín (1,4 nebo 1,6, u corsy min. 1,2)
dveře - já bych 5 (menželce by stačily 3)
cena max. 150
Chtěl bych znát názor co byste zvolili vy Hčko, nebo D corsu? Nejlepší srovnání asi bude mít Vojta ( by se mohl rozepsat.)
- Reklama
Re: Astra H vs. Corsa D
Ze se ptas, hacko je jina trida, vetsi, hezci interier (dle vkusu kazdeho soudruha), vzadu vic mista jak v kufru tak i na sedackach, ja bych mel jasno. Nemluve o kombiku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
corsa 5dv je hnusná, 3dv je v pohodě
astra h a corsa D vznikly skoro ve stejný době a dost věcí je podobnejch (dotykový blinkry, infotainment), astra je samozřejmě podvozkově dospělejší a možnosti nadstandardní výbavy jsou lepší, na tvym místě bych asi volil AH 5dv. 1.6 benzín po fejsu, ale v případě dobrý ceny bych nezatracoval ani nějaký pěkný géčko klasik s málo kilometrama, rok třeba 2007-2009
astra h a corsa D vznikly skoro ve stejný době a dost věcí je podobnejch (dotykový blinkry, infotainment), astra je samozřejmě podvozkově dospělejší a možnosti nadstandardní výbavy jsou lepší, na tvym místě bych asi volil AH 5dv. 1.6 benzín po fejsu, ale v případě dobrý ceny bych nezatracoval ani nějaký pěkný géčko klasik s málo kilometrama, rok třeba 2007-2009
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
souhlas H počítám po faceliftu, 1,6 (1,8 asi neseženem), v podstatě na to nespěcháme nebudeme kupovat na sílu, spíš počkám na dobrou nabídku.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze se neni treba bat co se tyce bezpecnosti 3dverove corsy..bezpecnost vsech aut at uz je to 3dverko ci 5dverko je uplne nekde jinde nez tomu bylo drive..
Opel Astra OPC
manželka corse d a12xer a je max spokojena jezdi cca 5km do práce,sem tam k rodicum takze najezd cca 500km mesicne plus minus
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth