OPCOM - vase skusenosti
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPCOM - vase skusenosti
Upravil som prípevok hore, nakoľko mi začínajú prichádzať správy, že mám poslať link, alebo celé, ja to šíriť nejdem, tak googlite a sťahujte.
Ako som písal, funguje to na skoro všetkých china - klonoch. Prevodníky to neuspáva!
opcom 120309a
Ako som písal, funguje to na skoro všetkých china - klonoch. Prevodníky to neuspáva!
opcom 120309a
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
A všetci, ktorým to bude fungovať, mi visia 1 pivo a veľký LIKE.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
No to byl boj, než se mě to podařilo stáhnout.
Ještě sem napiš svojí adresu a kde parkuješ, ať víme kam máme jezdit vypouštět ventilky, až nám to zničí naše čínský OP-COMy
Ještě sem napiš svojí adresu a kde parkuješ, ať víme kam máme jezdit vypouštět ventilky, až nám to zničí naše čínský OP-COMy
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Mám to odskúšané, tak nestresuj. Prevodník mám asi 4 roky starý a bez problémov to frčí. Najprv pripojiť prevodník, potom spúšťať program. Nejako fajn to zase majstri oklamali....
A umí to něco nového oproti "staré dobré 08/2010"?
Každá nová verze umí něco nového. Má poslední aktualizace - verze 131125d už konečně umí plnou diagnostiku nezávislého topení.
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Diagnostika nezávislého topení (pro Vectru C), je už i v této, výše zmiňované verzi. 120309a
Jinak umí oproti verzi 2010 hodně věcí navíc, hlavně programování variabilní konfigurace téměř ve všech jednotkách.
Jinak umí oproti verzi 2010 hodně věcí navíc, hlavně programování variabilní konfigurace téměř ve všech jednotkách.
Astra H Sport, Z18XER 103 KW r. 2008, IDS+, Bi-Xenon, Keyless (Open&Start)
- jour
- Kontaktovat uživatele:
tak som skusal naistalovat tu verziu 120309a a nefunguje to - communication error. najskor som instaloval driver. potom spustil program a napisalo mi communication error. kde moze byt chyba?
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Skús stiahnúť z iného zdroja. Ani mne to najprv nešlo, ibaže s inou chybou. Najprv som sťahoval niekde z ruska, potom tuším z nejakej belgickej stránky, ale to je jedno.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
a vola sa to VAUX-COM alebo OP-COM? lebo moj sa vola VAUX-COM. navyse som skusil diagnostics a pytal si aktivaciu. nalavo bolo 9 kodov ktore som skopiroval vpravo, ale tiez to vyhodilo error. mozes mi poslat do SZ zdroj odkial si stahoval? ja to mam z tej anglickej stranky digital kaoss. dik
Naposledy upravil(a) jour dne 22 čer 2014, 22:07, celkem upraveno 1 x.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER