K: nosič na kola
K: nosič na kola
koupím nosič na kola, může bejt na géčko nebo na háčko
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Re: K: nosič na kola
Máš na mysli příčníky na hagusy nebo samotné držáky na kola?
Jestli ho použiješ párkrát do roka, klidně kup něco za pár korun v hobbymarketu, u nás jsem viděl nějaké uni za 400,- ks a postačujou.
Se třema kolama uvnitř se dá jet v kombíku ve třech lidech, udělal jsem z toho stahovákama takovej kokon, kterej se nehnul. Asi nejlepší varianta pro občasné použití, nic nehlučí, nedá se ukrást a je to gratis, nevýhoda je, pokud máš třeba zablácená kola po závodu, ale nějaká deka se vždycky najde.
Na střechu z těch hodně dobrých thule pro ride 591 nebo thule freeride, tu 591-čku bych mohl i zapůjčit, kdybys si ji chtěl zkusit.
Se třema kolama uvnitř se dá jet v kombíku ve třech lidech, udělal jsem z toho stahovákama takovej kokon, kterej se nehnul. Asi nejlepší varianta pro občasné použití, nic nehlučí, nedá se ukrást a je to gratis, nevýhoda je, pokud máš třeba zablácená kola po závodu, ale nějaká deka se vždycky najde.
Na střechu z těch hodně dobrých thule pro ride 591 nebo thule freeride, tu 591-čku bych mohl i zapůjčit, kdybys si ji chtěl zkusit.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
sháním obojí, jak příčníky tak držáky na kola, ty levný za 400 opravdu nechci, tátovi z nich ulítlo kolo na dálnici, co se dělo si asi umíte představit
ted dávám kola dovnitř ale to je nahovno, musim sundávat přední kola a ještě si tim dojebu čalounění
ted dávám kola dovnitř ale to je nahovno, musim sundávat přední kola a ještě si tim dojebu čalounění
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz