převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotřebení
-
Re: převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotře
je tu niekto kto mal problém s převodovkou M32 u motoru 1,7 diesel 81kW ?
- Reklama
Zatím nic ťuk, ťuk
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Admini přidejte anketu na jakych motorech kdo řešil problémy s touto převodovkou
Ja som tu riešil repas prevodovky na mojej Astre ale 1.7 92kW. Ak vám nič nehučí a páka sa extrémne nehýbe tak nič neriešte...
- BikerMarius
Jokere já jsem pro nebo založíme nový téma řešil jsem M32 po motor rok a počet km...
Tak asi mě již taky postihl tento problém..
Sice se mi řadící páka nehejbe na žádný stupeň, ale když stojím a na neutrál pustím spojkový pedál tak začne něco v motoru "chrastit/hučet" nevím jak ten zvuk přesně popsat..
Když zase pedál sešlápnu tak to přestane.
Jinak mám astru h 1.7 cdti 81 kw rok: 2008 najeto necelých 150000 km
Sice se mi řadící páka nehejbe na žádný stupeň, ale když stojím a na neutrál pustím spojkový pedál tak začne něco v motoru "chrastit/hučet" nevím jak ten zvuk přesně popsat..
Když zase pedál sešlápnu tak to přestane.
Jinak mám astru h 1.7 cdti 81 kw rok: 2008 najeto necelých 150000 km
<3 Astra H GTC 1.9 cdti 110kw@132kw, EGR off, DPD off, AFL ,IDS+, DVD 90 Navi, CID, <3 recaro, atd.....
2) Astra H Caravan 1.7 cdti 81kw. CD 70 Navi, CID.
2) Astra H Caravan 1.7 cdti 81kw. CD 70 Navi, CID.
není to spíš spojka?
Lacry
spojkove lozisko a dvouhmota......vymen a mas po chrasteni, nemaluj si certy na zed, pri tech km je to bohuzel normalka....
spojkove lozisko a dvouhmota......vymen a mas po chrasteni, nemaluj si certy na zed, pri tech km je to bohuzel normalka....
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Takže na 5. a 6. hučíme..a pomalu ale jistě po každém tisíci km to je intenzívnější. Asi teď budu raději jezdit starým Accordem,má sice najeto třičtvrtě mega,ale takové věci ho opravdu netrápí. Člověk by řek že když má auto 200 tisíc najeto,tak buď byl problém vyřešen už dříve anebo je to dobrý kus a nezkazí se a ono hovno. Člověk si dává pozor na vstřiky,turbo,dvouhmotu a borci z GM udělají botu v převodovce,neskutečné..
A ted se zeptám nemáte nějaký tip kdo na moravě by to uměl za rozumný peníz opravit?
A ted se zeptám nemáte nějaký tip kdo na moravě by to uměl za rozumný peníz opravit?