Jen pro vysvětlení:destroyer_svk píše:Nejde tu o to ci je niekto pivar alebo nie,ci ma niekto taku Astru alebo taku Zafiru,je mi luto a mrzi ma to ze sa niektori takto na to pozeraju...viem ze sa neda vzdy vsetko sklbit casovo a financne,no termin je znamy velmi dlho...kto chcel si veci zariadil tak aby mu to vyslo.Viem ze niektori nejdu kvoli chorobe,to je ine... len potom vzdy po zraze tu niektori vypisuju ze "ako bolo a kedy budu fotky"...pritom radsej keby si sadli do auta a prisli...hold necudujem sa Otonovi ze ho chut presla,ved ma/mal s tym dost starosti...v prvom rade je vzdy zraz o ludoch! Za mna,stretnime sa zajtra aj ked nas bude len par,ved dobreho nie je vela A vychutnajme si ten cas a vikend.
Nejde primárně o pivo,ale o to,že jsem se hlásil v době kdy chtělo jet 22 klubáků,kdy se mluvilo o seleti,poté se začali lidi odhlašovat,kýta,gril kdo co doveze a tak se postupně
ubíra až to došlo do fáze jestli to vlstně konat. Já nepojedu 450 kiláků abych potom
zjistil,že nás bude třeba jen pět. S navrácením zálohy za 4 lidi samozřejmě nepočítám
jen já jsem se odhlásil veřejně ne jako většina ostatních co chtěli jet. Tak klidně do mě