Kupujete ojetinu? Čtěte, na co vše si dát pozor
Re: Kupujete ojetinu? Čtěte, na co vše si dát pozor
Napíšem to takto, popozeraj rôzne astry po bazároch na okolo. Všímaj si km a aj opotrebovanie všetkého = možno prídeš na kompromis = priemer opotrebovania a km. To jediné sa ti asi dá poradiť. Každé auto je rôzne od zaobchádzania majiteľa. Ja za seba ti poviem v predšlej robote sme mali Vetry C od nova a jazdil som občas na nich do cca.300000km tak som odsledoval interier je pravda chodili na dlhé trasy SK-DE-SK a pod. Kupoval som pred rokom astru z DE a na 158000km nevypadala a ani by si jej dnes nepovedal je, ako nové auto a ešte aj tak vonia "smrdí". (len auto 11/2009 a mala nájazd 158200km) kamoš v tej dobe kúpil Renault megane Grand tour s 165000 a rok 2011. A protiklad je iný kámoš má u babky v garáži Škodu Octávia s nájazdom cca.25000km poctivých "ako nová", ale to auto stojí hádam 40rokov ak nie viac, v pôvodnej farbe a celé auto je jaj "keby to predal by som bol vytešený" je to stará octávka. Ja som tiež chcel 1,8 benzín a skončil som u 1,9cdti a ešte výkonovo pod. Len 1,8 je málo a šroty. A keď som trafil 2010model v cene 2005 nafty tak som šiel do toho.
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
- Reklama
Upřímně, už mě to začíná s prominutím pěkně sr*t. Všude jenom samá oje*ávka.. K tomu ještě názory, že hlavně nekupovat Opel a Forda a jedině koupit slavnou Octávku... Nějaké tipy na nějakého v dnešní době slušného prodejce nemáte? Už nevím, kde pátrat, všude se stáčí, dovézt z německa při dnešním kurzu asi taky už nebude nic moc..
Tak pak uz leda novy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na nové nejsou haky... A thalii nechci
Ja bych to zas tak cerne nevidel Sice se stale najde hodne podvodniku, ale stale jeste se da koupit auto i od poctiveho cloveka nebo i z toho autobazaru. Jen se nesmi spechat a chtit auto za kazdou cenu, ale je potreba u toho trosku vic premyslet a poradne si auto prolezt. Pokud samozrejme jdes po cene, coz dela kazdy, tak je dalsi veci se rozhodnout jestli trvat jen na nizke cene nebo si trosku priplatit a mit u auta jistotu puvodu, stavu kilometru apod.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Treba tady na foru myslim ze se obcas poadri odchytit pekne auto od clena
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to mohu jen potrvrdit. Ja taky jedno odchytil - od pana Beavise....milosh píše:Treba tady na foru myslim ze se obcas poadri odchytit pekne auto od clena
Taaak treba i to jsem myslel
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
JJ muze byt, nejlepe proda clen a novy kupc se stane take clenem
Neprodavate někdo náhodou astricku ? Nemate zkusenosti se slavomirem sklenarem z Brna ? Diky