UKRADENÉ AUTA, ALU apod.
Re: UKRADENÉ AUTA, ALU apod.
To já iluze ztatila už dávno. Bohužel si moc nemůžu vybírat, kde budu parkovat, protože jsem ráda, že většinou urvu poslední místo na parkovišti. Jen doma jsem z obliga.
Ale o víkendu jsme zjistili, že ani to neni jistota. Brácha stál se svojí octávkou venku před domem (malá ulice, plná rodinnejch domů) a najednou zvenku slyšim ránu..nějakej pán na motorce, co si to po tak po 20ti letech zas zkoušel to napral přímo do toho auta...dost promáčklej zadní sloupek, lak kompletně v háji na celym boku, utrhl celý ty plastvý části co drží zadní zástěrku, křuplý světlo. A kdybych ho neslyšela a nevyběhla na něj, pravděpodobně by ujel. Takhle jsme sepsali rozkoškej evropskej formulář o dopravní nehodě (mimochodem fakt skvělej - na popis škod na autě máte 3 řádky o délce 1 cm) a ted jen budem čekat až to ohlásí na pojištovnu. Takže tak.
Ale o víkendu jsme zjistili, že ani to neni jistota. Brácha stál se svojí octávkou venku před domem (malá ulice, plná rodinnejch domů) a najednou zvenku slyšim ránu..nějakej pán na motorce, co si to po tak po 20ti letech zas zkoušel to napral přímo do toho auta...dost promáčklej zadní sloupek, lak kompletně v háji na celym boku, utrhl celý ty plastvý části co drží zadní zástěrku, křuplý světlo. A kdybych ho neslyšela a nevyběhla na něj, pravděpodobně by ujel. Takhle jsme sepsali rozkoškej evropskej formulář o dopravní nehodě (mimochodem fakt skvělej - na popis škod na autě máte 3 řádky o délce 1 cm) a ted jen budem čekat až to ohlásí na pojištovnu. Takže tak.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Šlo poznat, že ta páska tam dlouho nebyla, když jsme jí sloupli prostě bylo vidět, že tam určitě je chvili, nebyla špinavá ani zežvaněná. Teď nějak nechápu proč jsme to nevyfotili...x-father píše:To s tim klicem prilepenym v narazniku se me zda jako blbost.
Proc by ho tam davali? Co by z toho meli? Kdyby to auto chteli ukrast, tak si ten klic prece muzou rovnou nechat a pak proste prijde k autu a odjede. Proc by riskoval, ze ten klic treba upadne a nebude tam az si pro auto pujde? Navic je to napadnejsi prijit k autu a lovit neco z podauta.
Spis bych rek, ze si to tam lepil puvodni majitel, kvuli ztrate prvniho. V bazaru druhy nemeli, tak si vymysleli historku o tom ze je zlikvidovany, aby si se citil bezpecneji, nez kdyby rekli, ze zustal puvodnimu majiteli.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
To uz se ted asi nedovime
Meli jste chvilicku pockat, nez jste dali tomu z bazaru pres hubu. Treba by vam k tomu neco rek
Ale ikdyby v tom byl nevinne, tak to mel aspon za ty pretoceny tachometry
Meli jste chvilicku pockat, nez jste dali tomu z bazaru pres hubu. Treba by vam k tomu neco rek
Ale ikdyby v tom byl nevinne, tak to mel aspon za ty pretoceny tachometry
ja s Astrou zatiaľ chválabohu nič, okrem pomľaždenej prednej ŠPZ (asi tiež ťažným niekto nacúval) zatiaľ ok. Ale mám skúsenosť so služobnou Fábiou. To auto ani nemusí mať zámok. Býval som v novostavbe v BA, lukratívne miesto, a hneď prvý týždeň prídem do auta a auto otvorené. Tak som si povedal že ja blbec, musím byť pozornejší. Od vtedy som vždy keď som zaparkoval, zastal, zamkol, skúsil som a povedal som si - "zamknuté". Avšak vždy raz za týždeň proste jeden krát auto ráno odomknuté. Už som si pripadal že to nie je možné, že zabúdam, až raz som mal otvorenú skrinku spolujazdca a vybrraté veci na sedadlo. Zmyzol mi len parfém, CD aj všetko ostalo. Som si povedal že ok, škoda riešiť, ale vybral som aj CD aj všetko, auto už som nechával prázdne.
Potom jedného dňa som šiel do práce a pozerám, že sused niečo rieši s policajtami. tak na jeho starom 20 ročnom Daewoo rozbili okno a ukradli rádio. Som si povdal že chudák, takto z rána... A prišiel som k fábií, samozrejme otvorená a čo nechápem, šrobovákom mi vytiahli rádio - bez predného panelu, lebo ten som mal doma. Neviem, na čo im to bolo. Tak som hneď šiel k policajtom, že keď skončia tam môžu prísť rovno ku mne. Oni prišli, pozreli sa na auto a hovoria - no tu nebola prekonávaná žiadná prekážka, nebolo to tak, že ste videli že sa tu kradlo tak ste nás zavolali, že akože aj Vám? ... Som na neho pozrel, či to myslí vážne. A myslel. Aj v poisťovni to dopadlo tak, že zlodej neprekonal žiadnu prekážku, takže je to mojou vinou.
A čo z toho vyplýva?
Policia SR tu je aby chránila nás, slušných občanov a pomáhala nám proti kriminalite
Ak máte fábiu, škoda zamykať.
Keď Vám vykradnú auto bez rozbitia okna, tak si ho rozbite a až potom volajte policajtov, to Vás nebudu obviňovať.
Inak potom som si dal aj prerobiť kód na kľúči a potom sa mi to už nestalo, ale to som tam býval už len pár týždňov. Ono sa aj hovorí, že keď kúpite auto v BA tak sa môžete spoľahnúť, že nieste jediný kto má od neho kľúč
Pokiaľ ide o to lukratívne bývanie, možno poznáte niekto Koloseum v BA. Dodnes tam ľudia plačú, v podzemných garažiach im vykradajú autá tak už niektorí normálne nechávajú auto na noc otvorené, aby im kvôli prehľadaniu nerozbili sklo.
Potom jedného dňa som šiel do práce a pozerám, že sused niečo rieši s policajtami. tak na jeho starom 20 ročnom Daewoo rozbili okno a ukradli rádio. Som si povdal že chudák, takto z rána... A prišiel som k fábií, samozrejme otvorená a čo nechápem, šrobovákom mi vytiahli rádio - bez predného panelu, lebo ten som mal doma. Neviem, na čo im to bolo. Tak som hneď šiel k policajtom, že keď skončia tam môžu prísť rovno ku mne. Oni prišli, pozreli sa na auto a hovoria - no tu nebola prekonávaná žiadná prekážka, nebolo to tak, že ste videli že sa tu kradlo tak ste nás zavolali, že akože aj Vám? ... Som na neho pozrel, či to myslí vážne. A myslel. Aj v poisťovni to dopadlo tak, že zlodej neprekonal žiadnu prekážku, takže je to mojou vinou.
A čo z toho vyplýva?
Policia SR tu je aby chránila nás, slušných občanov a pomáhala nám proti kriminalite
Keď Vám vykradnú auto bez rozbitia okna, tak si ho rozbite a až potom volajte policajtov, to Vás nebudu obviňovať.
Inak potom som si dal aj prerobiť kód na kľúči a potom sa mi to už nestalo, ale to som tam býval už len pár týždňov. Ono sa aj hovorí, že keď kúpite auto v BA tak sa môžete spoľahnúť, že nieste jediný kto má od neho kľúč
Pokiaľ ide o to lukratívne bývanie, možno poznáte niekto Koloseum v BA. Dodnes tam ľudia plačú, v podzemných garažiach im vykradajú autá tak už niektorí normálne nechávajú auto na noc otvorené, aby im kvôli prehľadaniu nerozbili sklo.
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG
...
Naposledy upravil(a) Apikkk dne 09 lis 2009, 22:13, celkem upraveno 1 x.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Takyto "chuj" nema co robit u policie. Aj pouzitie falosneho kluca na otvorenie dveri auta sa povazuje za prekonanie prekazky. Okamzite by som mu spomenul, ze existuje nejaka vnutorna inspekcia, ktora riesi takychto debilov policajtov. Na druhej strane "chapem", ze ak maju vela prace, snazia sa takto beznych obcanov odbit a zbavit sa prace.milos797 píše:ja s Astrou zatiaľ chválabohu nič, okrem pomľaždenej prednej ŠPZ (asi tiež ťažným niekto nacúval) zatiaľ ok. Ale mám skúsenosť so služobnou Fábiou. To auto ani nemusí mať zámok. Býval som v novostavbe v BA, lukratívne miesto, a hneď prvý týždeň prídem do auta a auto otvorené. Tak som si povedal že ja blbec, musím byť pozornejší. Od vtedy som vždy keď som zaparkoval, zastal, zamkol, skúsil som a povedal som si - "zamknuté". Avšak vždy raz za týždeň proste jeden krát auto ráno odomknuté. Už som si pripadal že to nie je možné, že zabúdam, až raz som mal otvorenú skrinku spolujazdca a vybrraté veci na sedadlo. Zmyzol mi len parfém, CD aj všetko ostalo. Som si povedal že ok, škoda riešiť, ale vybral som aj CD aj všetko, auto už som nechával prázdne.
A čo z toho vyplýva?
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
No ja sem z vysetrovani policie tech vloupacek zklamany.
Kdysi davno, kdyz tatovi vykradli pitomou felicii, tak prijel technik sejmout otisky.
Treba ja kdyz parkuju u firmy, tak neni tydne, abych tam nezaregistroval auto bez okna, nebo strepy na silnici. Me uz tam vybrali Astru a kolegovi do Fabie tam lezou nekolikrat rocne. Vypada to jako klidna ctvrt, ale ocividne tam radi nejaka banda fetek, ktery strkaj drzky do kazdyho auta. Tuhle kolega pul dne natiral zvenku neco na ulici na baraku a rikal, ze za tu dobu tam proslo nekolik cikanu, kteri postupne koukali do kazdyho auta. Prej kdyz sli okolo dva spolu, tak jeden zaziral skrz okynko do auta a najednou zacl vyskakovat, ukazoval dovnitr a nadsene vriskal na celou ulici "to je za dva a pul", nacez ho ten druhy uzemnil, ze se lidi divaj.
Vzdycky kdyz nam tam vyberou auto, tak prijedou PCR a sepisou protokol a tim to konci. Zadny technik. Takze ikdyby casem tu fetku chytili za ruku v rozbitym okynku, tak mu nebudou schopni dokazat nic. Takova fetka vybere za noc nekolik aut. Chyti ho tak jednou za rok. To sou stovky vykradenych aut a skody jdou do statisicu/milionu. Jenze kdyz ho chyti jak zrovna rozbil okno u fabie, tak je to skoda do 5 tisic a ma z toho prestupek, maximalne podminku a je volny. Kdyby ale v ten okamzik byl schopny nekdo vytahnout dalsich padesat pripadu vykradenych, kde se nasli jeho otisky, tak by mu dokazali treba skodu pul milionu a sel by sedet.
Policie jen do nekonecna sepisuje protokoly po pojistovny, ale kdyby se na miste zbirali dukazy, tak by to sice zabralo vic casu, ale casem by se to vyplatilo.
To same u kradezi aut. Nekdo auto ukradne a preparkuje ho o 20km dal a pak ceka nekolik dni, jestli auto nema nejake vyhledavani a jestli si pro nej nekdo neprijede. Kdyz ho pak policie najde, tak ho hned ohledaji a odvezou. Kdyby tam radsi postavili do krovi dva prislusniky v civilu na dva tri dny a sebrali je, tak by nemuseli sepisovat dalsich dvacet kradezi e stejnem mesici.
Kdysi davno, kdyz tatovi vykradli pitomou felicii, tak prijel technik sejmout otisky.
Treba ja kdyz parkuju u firmy, tak neni tydne, abych tam nezaregistroval auto bez okna, nebo strepy na silnici. Me uz tam vybrali Astru a kolegovi do Fabie tam lezou nekolikrat rocne. Vypada to jako klidna ctvrt, ale ocividne tam radi nejaka banda fetek, ktery strkaj drzky do kazdyho auta. Tuhle kolega pul dne natiral zvenku neco na ulici na baraku a rikal, ze za tu dobu tam proslo nekolik cikanu, kteri postupne koukali do kazdyho auta. Prej kdyz sli okolo dva spolu, tak jeden zaziral skrz okynko do auta a najednou zacl vyskakovat, ukazoval dovnitr a nadsene vriskal na celou ulici "to je za dva a pul", nacez ho ten druhy uzemnil, ze se lidi divaj.
Vzdycky kdyz nam tam vyberou auto, tak prijedou PCR a sepisou protokol a tim to konci. Zadny technik. Takze ikdyby casem tu fetku chytili za ruku v rozbitym okynku, tak mu nebudou schopni dokazat nic. Takova fetka vybere za noc nekolik aut. Chyti ho tak jednou za rok. To sou stovky vykradenych aut a skody jdou do statisicu/milionu. Jenze kdyz ho chyti jak zrovna rozbil okno u fabie, tak je to skoda do 5 tisic a ma z toho prestupek, maximalne podminku a je volny. Kdyby ale v ten okamzik byl schopny nekdo vytahnout dalsich padesat pripadu vykradenych, kde se nasli jeho otisky, tak by mu dokazali treba skodu pul milionu a sel by sedet.
Policie jen do nekonecna sepisuje protokoly po pojistovny, ale kdyby se na miste zbirali dukazy, tak by to sice zabralo vic casu, ale casem by se to vyplatilo.
To same u kradezi aut. Nekdo auto ukradne a preparkuje ho o 20km dal a pak ceka nekolik dni, jestli auto nema nejake vyhledavani a jestli si pro nej nekdo neprijede. Kdyz ho pak policie najde, tak ho hned ohledaji a odvezou. Kdyby tam radsi postavili do krovi dva prislusniky v civilu na dva tri dny a sebrali je, tak by nemuseli sepisovat dalsich dvacet kradezi e stejnem mesici.
no to je štátna správa. nerobia to, lebo nemusia. Bohužiaľ, je to tak a keď človek stretne svedomitého policajta, tak by si mal od neho pýtať hneď číslo telefónu aby mu mohol volať keď niečo, lebo je šanca tak 1 k 1000000 že svedomitého policajte stretne v živote ešte raz Škoda
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG
Po čem tak obecně zloději u Astry H asi nejvíce jdou ? Na co a na jaké věci si dávat nejvíce pozor , co by mohlo zloděje nejvíce nalákat ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Cokoli, co je v interieru, co je vidět, co tam běžně nepatří, není přišroubované a je alespoň trochu cenné.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301