ostřikovače nestříkají
Re: A přece střííííííká ..Diky
Jsem rád, že se ti povedlo odhalit závadu.
Tento víkend jsem řešil totéž, přední a zadní ostřikovače nefungovaly - mrkl jsem do manuálu a šel rovnou na jisto (pojistka č. 7, 10A), po výměně vše fachčí tak jak má.
Tento víkend jsem řešil totéž, přední a zadní ostřikovače nefungovaly - mrkl jsem do manuálu a šel rovnou na jisto (pojistka č. 7, 10A), po výměně vše fachčí tak jak má.
- Reklama
Re: ostřikovače nestříkají
Děkuji za radu, byla to pojistka už to funguje
zdar klucí obnovuju toto téma protože mi nastal problém v tom že zadní ostřikovač normálně jede..ale přední ne..motůrek běží ale nestříkají přední ostřikovače.. když vylezu z auta mám louži pod podběhem spolujezdce..dá se to nějak rozebrat nebo se tam dostanu z motorové části páč já na to nepřišel předem děkuji za jakoukoliv radu
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- vojtavojta
Zavolej nekoho at strika a ty koukej kde to chcije.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
no právě že to není vidět a voda chčije pod tím podběhem
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
sundej nárazník nebo podběh
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Nebude náhodou svlečená nebo prasklá hadička u přívodu k tryskám pod torpédem (plastovám krytem pod oknem)? Voda pak teče odvodňovacím kanálkem za přední kolo.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
zkontrolováno..opraveno..bylo to ono..díkyStan. píše:Nebude náhodou svlečená nebo prasklá hadička u přívodu k tryskám pod torpédem (plastovám krytem pod oknem)? Voda pak teče odvodňovacím kanálkem za přední kolo.
V pohodě a hlavně, že se závadu podařílo lokalizovat a odstranit
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Quick73
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci,
rád bych se ještě vrátil k tomuto tématu. Před nedávnem jsem zjistil, že když pustím zadní ostřikovač, tak mi vepředu kape (teče) ostřikovací voda. Následně jsem zjistil, že je rozbité plastové kolínko, které je nasazené do nádobky.
Myslíte, že by se toto dalo někde sehnat, nebo to mám jen oblepit?
Posílám náhledové fotografie, abyste viděli o co mi jde.
Děkuji za odpovědi,
rád bych se ještě vrátil k tomuto tématu. Před nedávnem jsem zjistil, že když pustím zadní ostřikovač, tak mi vepředu kape (teče) ostřikovací voda. Následně jsem zjistil, že je rozbité plastové kolínko, které je nasazené do nádobky.
Myslíte, že by se toto dalo někde sehnat, nebo to mám jen oblepit?
Posílám náhledové fotografie, abyste viděli o co mi jde.
Děkuji za odpovědi,